Onze Boa's

Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. Daarom zijn we ook maar wat blij met hen! In onze gemeente hebben we ook boa’s. Misschien heb je ze weleens gezien. Ze zijn namelijk goed herkenbaar in hun uniform. Ken je ze nog niet? We stellen ze graag één voor één aan je voor. Zo leer je onze boa’s een beetje kennen!

Boa Peter

Peter is de coördinator van onze boa’s. Hij heeft geen eigen wijken, maar helpt wel regelmatig mee tijdens het toezicht houden. 

Bij deze functie denk je aan een kantoorbaan, maar niets is minder waar. “Ik ben coördinator met diverse administratieve taken, maar vind het ook belangrijk om op straat ‘mee te draaien’“, geeft Peter aan. “Regelmatig met de andere boa’s op pad gaan, ook in het weekend, laat mij ervaren wat er binnen onze gemeente speelt”. Peter is tijdens zijn werk op straat soms ook in uniform te herkennen. Wil je nog meer weten over Peter? Lees dan zijn blogs!

Dit zijn de blogs van boa Peter:

Boa-blog - Peter (Januari 2024)

Boa-blog - Peter (November 2023)

Boa-blog - Peter (Maart 2023)

Boa-blog - Peter (December 2022)

Boa-blog - Peter (Mei 2022)

Boa-blog - Peter (Januari 2022)

Boa-blog - Peter (November 2021)

Boa Reno

Reno neemt de kernen Heusden vesting, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren voor zijn rekening.  

“Wat ik het allerleukste aan mijn baan vind?” Reno antwoordt zonder enige aarzeling op deze vraag. "De afwisseling en de verschillende meldingen". Maar dat is niet het enige. 'Wie kan er zeggen dat hij op de mooiste plekjes van Nederland mag rondlopen tijdens zijn werk. Ik!' Hij is dan ook erg blij met zijn werkomgeving. Wil je nog meer lezen van Reno? Lees hieronder dan zijn blogs. 

Dit zijn de blogs van boa Reno:

BOA blog - Reno (December 2023)

BOA blog - Reno (September 2023)

Boa Tom

Tom is boa met taakacent jeugd.  

Op de vraag wat het mooiste is wat je als boa hebt meegemaakt, antwoord Tom: “Dat zijn veel verschillende dingen, ieder op een eigen manier. Levens redden door middel van reanimaties, verloren kinderen terug kunnen brengen bij hun ouders, ‘vergeten’ personen de aandacht bieden die zij verdienen.” Wil je nog meer weten over Tom? Lees dan zijn blogs!

Dit zijn de blogs van boa Tom:

Boa blog - Tom (februari 2024)

Boa blog - Tom (augustus 2023) 

Boa-blog - Tom (mei 2023)

Boa-blog - Tom (januari 2023)

Boa-blog - Tom (september 2022)

 

Boa Sander

Sander is boa met taakaccent kamergewijze verhuur. 

Als we Sander vragen wat het mooiste is wat hij als boa heeft gemaakt, antwoord Sander: “Dat zijn er een heleboel! Maar vooral de oprechte waardering van mensen voor ons werk. Dat blijf ik het mooiste vinden van alles wat ik meegemaakt heb”.  Wil je nog meer weten over Sander? Lees dan zijn blogs!

Dit zijn de blogs van boa Sander:

Boa-Blog Sander Maart 2023

Boa-Blog Sander Oktober 2023

Boa-Blog Sander Juni 2023

Boa-Blog Sander Februari 2023

Boa-Blog Sander Oktober 2022

 

Wil je een overzicht van alle boa blogs? Klik dan door naar deze pagina:

> Alle boa blogs in een overzicht.

Laatst bijgewerkt op: 20-03-2024