BOA Blog

 • BOA blog Sander (Maart 2024)

  Deze maand aan het woord in de boablog: boa Sander. Je kent hem als gebiedsboa voor Drunen en Elshout. Ook hij veranderde, net als zijn collega Tom, dit jaar van specialisatie: kamergewijze verhuur. Sander schrijft in deze blog over zijn nieuwe functie.

 • BOA blog Tom (februari 2024)

  Deze maand aan het woord in de boablog: onze jeugdboa Tom! Eerder werkte hij bij ons als gebiedsboa voor Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Begin dit jaar maakte hij de overstap naar jeugdboa. Zo’n switch gaat niet zomaar. Daar gaat een opleiding aan vooraf. Tom schrijft in deze blog over zijn nieuwe functie. Lees hier meer.

 • BOA blog - Peter (Januari 2024)

  Veiligheid staat voorop in onze gemeente. Ook bij ons boa-team. Helaas komt fysiek geweld nog steeds voor. Om hier goed mee om te gaan, volgen de boa’s jaarlijkse trainingen. Als extra ondersteuning kregen de boa’s in 2023 een bodycam. Peter, coördinator van de boa’s, schrijft hier deze maand over.

 • BOA blog - Reno (December 2023)

  Boa's handhaven op veelvoorkomende overlastfeiten. Denk aan hinderlijk gedrag van hangjongeren, afval op straat, verkeersovertredingen maar ook dieren die overlast veroorzaken. Deze maand schrijft Reno - gebiedsboa van de kernen Heusden vesting, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren - over hondenoverlast.

 • BOA blog - Peter (November 2023)

  De maatschappij is aan het veranderen. Scheldpartijen, bedreigingen en zelfs fysiek geweld: agressie tegen hulp- en dienstverleners komt helaas vaak voor in Nederland. Ook tegen de boa’s in onze eigen gemeente. Deze maand schrijft Peter, coördinator van onze boa’s, hier meer over in zijn blog.

 • Boa blog - Sander (Oktober 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Sander aan het woord. Hij is de boa van de kernen Drunen en Elshout. Dit keer schrijft hij over vuurwerkoverlast.

 • BOA blog - Reno (September 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. Deze keer is Reno aan het woord. Hij neemt de kernen Heusden vesting, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren voor zijn rekening. Reno is het nieuwste lid van het boa team en stelt zich met dit blog voor.

 • BOA blog - Tom (Augustus 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Tom aan het woord. Hij is de boa van de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Dit keer neemt hij ons mee in zijn zomerwerkzaamheden. Lees verder.

 • BOA blog - Sander (Juni 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Sander aan het woord. Hij is de boa van de kernen Drunen en Elshout. Dit keer geeft hij ons een kijkje in zijn avonddienst.

 • BOA blog - Tom (Mei 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Tom aan het woord. Hij is de boa van de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Dit keer neemt hij ons mee in in de jaarlijkse bijscholing. Lees verder.

Laatst bijgewerkt op: 15-03-2023