BOA Blog

 • BOA blog - Tom (Mei 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Tom aan het woord. Hij is de boa van de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Dit keer neemt hij ons mee in in de jaarlijkse bijscholing. Lees verder.

 • BOA blog - Priscilla (April 2023)

  Deze maand is boa Priscilla aan de beurt voor haar blog! Priscilla heeft zich de afgelopen twee jaar met veel werkplezier ingezet voor haar wijken. Echter heeft zij haar taken overgedragen aan haar collega’s. Dat heeft een goede reden. Dit legt ze uit in haar laatste blog.

 • BOA blog - Peter (Maart 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. Deze keer is Peter aan het woord. Hij is coördinator van de boa’s en doet een oproepje aan al onze inwoners. Lees er hier meer over.

 • BOA blog - Sander (Februari 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Sander aan het woord. Hij is de boa van de kernen Drunen en Elshout. Dit keer verteld hij over een langlopende burenruzie. Lees verder.

 • BOA blog - Tom (Januari 2023)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Tom aan het woord. Hij is de boa van de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Dit keer neemt hij ons mee in zijn diensten voor en met oudjaar. Lees verder.

 • BOA blog - Peter (December 2022)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. Deze keer is Peter aan het woord. Hij is coördinator van de boa’s en draaide een dienst mee in Heusden vestiging. Hij blikt graag terug op deze bijzondere dienst.

 • BOA blog - Priscilla (November 2022)

  Deze maand is boa Priscilla aan de beurt voor haar blog! Ze deelt graag wat ze tijdens haar werk meemaakt. Deze keer schrijft ze over een verwarde inwoner.

 • BOA blog - Sander (Oktober 2022)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Sander aan het woord. Hij is de nieuwe boa van de kernen Drunen en Elshout. Lees verder.

 • BOA blog - Tom (September 2022)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Tom aan het woord. Hij is de nieuwe boa van de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Lees verder.

 • BOA blog - Peter (Mei 2022)

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. Daarom zijn we ook maar wat blij met hen! Misschien heb je ze weleens gezien. Ken je ze nog niet? We stellen ze graag één voor één aan je voor. Zo leer je onze boa’s een beetje kennen! In dit derde boa blog maak je kennis met Peter. Hij is de coördinator van onze BOA’s.