We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminele activiteiten. In Heusden werken we met verschillende partners hard aan het bestrijden van criminaliteit. Hierbij gaat het niet alléén om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij of drugslab betekent voor omwonenden. Het aanpakken van ondermijning kunnen wij niet alleen. Jouw hulp is onmisbaar!

  • Grootschalige controle Plataanplein Drunen

    Het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM) heeft op donderdag 18 april controles uitgevoerd bij bedrijven, woningen en garageboxen aan het Plataanplein in Drunen. Er zijn meerdere overtredingen waargenomen.

  • Signalen ouderenmishandeling

    Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 20 ouderen wordt mishandeld. Ouderen zijn vaak bang voor de gevolgen als iemand erachter komt, daarom praten ze niet makkelijk over de mishandeling. Meestal wordt dit niet of te laat herkend.

  • BOA blog Sander (Maart 2024)

    Deze maand aan het woord in de boablog: boa Sander. Je kent hem als gebiedsboa voor Drunen en Elshout. Ook hij veranderde, net als zijn collega Tom, dit jaar van specialisatie: kamergewijze verhuur. Sander schrijft in deze blog over zijn nieuwe functie.

Laatst bijgewerkt op: 15-05-2023