We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminele activiteiten. In Heusden werken we met verschillende partners hard aan het bestrijden van criminaliteit. Hierbij gaat het niet alléén om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij of drugslab betekent voor omwonenden. Het aanpakken van ondermijning kunnen wij niet alleen. Jouw hulp is onmisbaar!

  • Cameratoezicht

    Het cameratoezicht in (een gedeelte van) de Nassaulaan, Jan Steenstraat en Paulus Potterstraat in Vlijmen is verlengd. Hier lees je daar meer over.

  • Zie jij iets vreemds in het buitengebied? Maak een melding!

    Het buitengebied kent allerlei problemen die de natuur aantasten, de rust verstoren en de leefbaarheid bedreigen. Strafbare feiten vinden er met regelmaat plaats. Wil je weten hoe je hier een melding over kunt doen? Lees het hier.

  • BOA blog - Reno (September 2023)

    Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. Deze keer is Reno aan het woord. Hij neemt de kernen Heusden vesting, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren voor zijn rekening. Reno is het nieuwste lid van het boa team en stelt zich met dit blog voor.