We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminele activiteiten. In Heusden werken we met verschillende partners hard aan het bestrijden van criminaliteit. Hierbij gaat het niet alléén om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij of drugslab betekent voor omwonenden. Het aanpakken van ondermijning kunnen wij niet alleen. Jouw hulp is onmisbaar!

  • Dumping drugsafval buitengebied

    Op donderdag 16 maart ontving de gemeente een melding van een flinke berg drugsafval van een hennepkwekerij aan de Voorste Zeedijk in Vlijmen. Het drugsafval wordt, na onderzoek door de politie, opgeruimd. Heb jij iets verdachts gezien? Meld je dan bij de politie of gemeente!

  • Zie jij iets vreemds in het buitengebied? Maak een melding!

    Het buitengebied kent allerlei problemen die de natuur aantasten, de rust verstoren en de leefbaarheid bedreigen. Strafbare feiten vinden er met regelmaat plaats. Wil je weten hoe je hier een melding over kunt doen? Lees het hier.

  • BOA blog - Peter (Maart 2023)

    Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. Deze keer is Peter aan het woord. Hij is coördinator van de boa’s en doet een oproepje aan al onze inwoners. Lees er hier meer over.