• Controle garageboxen in de gemeente

  Op dinsdag 9 november 2021 heeft het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM), de gemeente Heusden, de politie, de Douane en speurhonden van Twickelerveld een integrale bestuurlijke controle gehouden in ongeveer tachtig garageboxen in de gemeente Heusden. In drie garageboxen werden materialen aangetroffen voor het opzetten van hennepkwekerijen.

 • Skippen of trippen

  Vanaf 4 oktober kunnen jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar deelnemen aan de grote drugsmonitor www.trippenofskippen.nl. Met dit onderzoek wordt de mening en de norm van jongeren over (drugs)gebruik onderzocht.

 • HIT controle

  Op donderdag 23 september 2021 heeft het HIT controles uitgevoerd bij verschillende bedrijven in de gemeente. Bij de bedrijven die gecontroleerd zijn blijkt dat het overgrote deel van de ondernemers alles netjes op orde heeft.

 • 1600 namaakvelgen in beslag genomen in Heesbeen

  Inbeslagname 1600 namaakvelgen in Heesbeen Laatst gewijzigd op: 21-09-2021 | 11:33 Op maandag 20 september nam de politie 1616 namaakvelgen in beslag bij een bedrijf aan de nieuwe Maasdijk in Heesbeen. De velgen hadden de uiterlijke kenmerken van velgen van o.a. Seat, Volkswagen en Audi, maar waren het niet. De waarde van de inbeslaggenomen velgen wordt geschat op minimaal € 300.000,- .

 • Veiligheidsmonitor 2021 gaat van start

  18 augustus 2021 - Heb je last van rommel op straat? Hinder van buren of rondhangende jongeren? Is er bij jou ingebroken? Dit zijn enkele vragen die in het kader van de Veiligheidsmonitor worden gesteld aan inwoners van de gemeente Heusden.

 • Drugsafval gedumpt

  Op 11 augustus 2021 is er drugsafval aangetroffen in de Vergereindseweg in Haarsteeg. Zie je een verdachte situatie op heterdaad (in het buitengebied)? Bel dan de politie op het alarmnummer 112. Samen houden we Heusden schoon en veilig

 • Drugsafval gedumpt

  Op 9 augustus 2021 is er drugsafval aangetroffen bij de Driewiel aan de Meerdijk in Drunen. Zie je een verdachte situatie op heterdaad (in het buitengebied)? Bel dan de politie op het alarmnummer 112. Samen houden we onze leefomgeving schoon en veilig

 • Bestuurlijk Interventieteam Meierij in gesprek met verhuurders van loodsen en vrijkomende agrarische bebouwing

  Vorige week ging het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM) in gesprek met verhuurders van loodsen en vrijkomende agrarische bebouwing in Heusden, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Boxtel en Vught. Doel van de gesprekken was de verhuurders te informeren over de mogelijke gevaren wanneer zij niet op de hoogte zijn van hun huurders en hun bezigheden.

 • Restanten hennepkwekerij aangetroffen

  5 juli 2021 - In het buitengebied van Haarsteeg zijn restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. Deze afvaldumping wordt door de collega’s van de buitendienst opgeruimd.

 • Aanhoudingen bij drugspand Vlijmen

  Dinsdag 11 mei heeft de politie vier mannen aangehouden bij een woning aan de Kamille in Vlijmen. In de woning hadden ze alle voorbereidingen getroffen voor een grote hennepkwekerij. Omdat de woning verder niet bewoond is, heeft de burgemeester besloten deze per direct te sluiten.