We willen allemaal een leefomgeving waarin we prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Om dat voor elkaar te krijgen maken we met elkaar afspraken wat op welke plaats mogelijk is. De nieuwe Omgevingswet is ervoor gemaakt om dat op een open en heldere manier te doen en om initiatieven een kans te geven. Zo kunnen we het goede behouden en werken we samen aan verbetering van onze mooie gemeente. Samen bouwen we aan een duurzame en groene gemeente waar inwoners en ondernemers hun dromen mogelijk kunnen maken, zo creëren we samen de toekomst van Heusden. 

  • Botsproefsessie

    Op 14 september organiseren we een botsproefsessie in het kader van de omgevingsvisie. Dit is een belangrijke bijeenkomst, waarin we met een brede groep van organisaties, ondernemers, ambtenaren en andere Heusdenaren bespreken hoe we met de vragen en dilemma’s in de omgevingsvisie om willen gaan. Lees snel verder

  • Nieuwe datum voor Omgevingswet

    De inwerkingtredingsdatum van de Omgevingswet is aangepast naar 1 juli 2022. Klik op de titel om dit nieuwsbericht te lezen. Andere nieuwsberichten lees je via de knop meer nieuws.

  • Omgevingswet met Wim van Oekel

    De inwerkingtreding van de Omgevingswet is met zes maanden uitgesteld, tot 1 juli 2022. Maar wat betekent dat uitstel nu voor een bestuurder of medewerker van de gemeente Heusden?