Oudheusden

Woon of werk je in Oudheusden, of ben je gewoonweg geïnteresseerd in Oudheusden? Via deze wijkpagina houden we je op de hoogte van wat er speelt.

In onderstaande kaart vind je informatie over woningbouwprojecten, projecten in de openbare ruimte of van andere aard. Door hieronder op een project of actie te klikken, verschijnt er meer informatie.

Alle genoemde data zijn indicatief. Planningen kunnen altijd door omstandigheden, of kansen om projecten efficiënter te combineren, wijzigen.

Jeugd, wonen, bewegen & ontmoeten: wijkbezoek Oudheusden
Vandaag brachten de gemeenteraad en het college een fijn wijkbezoek aan Oudheusden. Scheidend voorzitter Patricia Couwenberg van Buurt Bestuurt Oudheusden en wijkwethouder Peter van Steen verwelkomden iedereen bij De Kubus. Tijdens een wandeling door de wijk werd er stilgestaan bij wat er al is gebeurd, wat er voor mooie dingen nu gebeuren en wat er nog gaat gebeuren. Dit werd aan de hand van de thema’s Jeugd, wonen, bewegen & ontmoeten verteld samen met medewerkers van Woonveste, de gemeente en Jongerenwerk.

> Klik hier om het verslag van het wijkbezoek te lezen

Patricia Couwenberg draagt het stokje over als voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden. Word jij haar opvolger? “De voorzitter begeleidt het bestuur van Buurt Bestuurt Oudheusden en stuurt het aan. De voorzitter is de grote regelaar”, vertelt Patricia. Bij dat grote regelen heb je veel contact met woningcorporatie Woonveste, met de scholen in het dorp, met Mikz, met de gemeente Heusden, met de politie en de wijkboa’s. “Dat doe je écht voor Oudheusden, Voor het mooie, fijne dorp waar ik ben opgegroeid” zegt een trotse Patricia. Heb je interesse? Neem dan vooral contact op met Patricia via voorzitter@buurtbestuurtoudheusden.nl.  
>> hier lees je het hele interview met Patricia
 

Afvalstoffendienst appVergeet nooit meer een inzameldag met deze app. Deze app stuurt je een berichtje wanneer je je afval aan de kant van de weg moet zetten. 
BuitenBeter appIs de verlichting in jouw straat kapot? Liggen er losse tegels? Een omgewaaide boom? Of wil je een andere melding doen over jouw woonomgeving? Meld het via de BuitenBeter app.
Officiële bekendmakingen in jouw buurtVul je postcode en huisnummer in en ontvang de officiële bekendmakingen in jouw omgeving
Bijeen HeusdenBijeen is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn.
Gemeentegids 2022In de gemeentegids vind je een schat aan informatie over alle voorzieningen, verenigingen en instellingen die in Heusden te vinden zijn.
Wijkanalyse Oudheusden 

Buurt Bestuurt Oudheusden

Veel mensen voelen zich betrokken bij hun eigen buurt en ontstaat de buurtbeweging ‘Buurt Bestuurt’. Samen met de gemeente en andere professionals gaan ze in gesprek over hoe het gaat in de wijk en steken ze de handen uit de mouwen om het wonen en leven in de wijk nog beter maken.

Wethouder Peter van Steen is wijkwethouder van Oudheusden. 

> Klik hier om meer informatie te lezen over het College van B&W

Kijk voor de contactgegevens van bepaalde projecten in de bovenstaande kaart. Heb je een algemene vraag voor de gemeente? 
> Klik dan hier om te kijken hoe je contact met ons kunt opnemen

Laatst bijgewerkt op: 09-04-2024