Rembrandtlaan

Op de hoek van de Rembrandtlaan en de Van Deelenstraat is ruimte voor woningbouw. Het bestemmingsplan staat 20 woningen toe. Het woningtype is nog niet vastgesteld. Ook is er nog geen ontwikkelaar gekoppeld aan het perceel. Momenteel is het perceel in gebruik als onderdeel van een grotere groenzone. Met omwonenden is afgesproken dat er ruimte blijft voor spelen en recreƫren.

In november 2020 heeft de gemeente archeologisch onderzoek laten uitvoeren. Ooit stond in dit gebied een kasteel. Om vast te stellen of dat ter plaatse van het project is, is het onderzoek uitgevoerd. Daaruit is naar voren gekomen dat in een klein deel van het gebied niet gebouwd kan worden. Verder ligt er een opgave voor voorzieningen om te bewegen en te ontmoeten. Bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe speeltoestellen. We kijken hoe we kunnen komen tot een gebiedsgerichte aanpak.

Wie is initiatiefnemer en met welke partner(s) werken we hier samen?
Later in het proces worden omwonenden betrokken in de vormgeving van het project. Ook wordt het perceel in de markt gezet.

Later in het proces worden omwonenden betrokken in de vormgeving van het project. Ook wordt het perceel in de markt gezet.

Heb je vragen aan de gemeente, dan kun je contact opnemen met projectleider Marco Molijn via info@heusden.nl of 073-513 17 89.

Laatst bijgewerkt op: 24-03-2023