Nieuwsoverzicht

 • Nieuw (lunch)wandelpad op bedrijvenpark Het Hoog stimuleert samenwerking & Vitaliteit

  25-03-2024

  Donderdag 29 februari 2024 werd het (lunch)wandelpad op bedrijvenpark Het Hoog in Heusden officieel geopend. Een mooi succesverhaal van samenwerking tussen Stichting Parkmanagement Heusden en gemeente Heusden.

 • Een website voor Ondernemend Heusden

  25-03-2024

  Vandaag lanceert Ondernemend Heusden met trots haar website. Op deze website vind je het laatste Ondernemend Heusden nieuws, de updates en alle info over de Lopende Projecten, zoals de Green Deal, de Dag van de Techniek, het project Arbeidstekort Horeca, meer info over de samenwerkingspartners en natuurlijk de Ondernemend Heusden communicatie-app.

 • Stichting Ondernemend Heusden ontvangt €10.000,- van Rabobank voor energie-uitdagingen op Metal Valley/ Groenewoud

  07-03-2024

  Stichting Ondernemend Heusden ontvangt €10.000,- van Rabobank voor energie-uitdagingen op Metal Valley/ Groenewoud. Ondernemers op bedrijventerrein Groenewoud/ Metal Valley kampen met energie-uitdagingen, daarom heeft Stichting Parkmanagement Heusden namens Stichting Ondernemend Heusden een aanvraag ingediend om kans te maken op één van deze budgetten voor verduurzamingsinitiatieven. En met succes! Lees hier verder.

 • Uitnodiging bijeenkomst Veilig wonen en ondernemen in het buitengebied van De Langstraat

  29-02-2024

  Het buitengebied, met zijn uitgestrekte landschappen en landelijke charme, biedt veel kansen voor ondernemers. Helaas is het ook een omgeving die kwetsbaar is voor criminaliteit. Heb je je ooit afgevraagd waarom? Wil je weten welke signalen kunnen wijzen op criminele activiteiten in deze afgelegen gebieden? Kom naar de bijeenkomst op donderdag 7 maart en ga hierover in gesprek met ZLTO, LTO verzekeringen en wijkagenten.

 • Green Deal Heusden: er liggen altijd kansen, ook als je ze niet direct ziet

  07-02-2024

  Ondernemend Heusden ging met eigenaar Arnold Versteeg in gesprek over zijn ervaringen met Green Deal Heusden, over wat hem bewoog om deel te nemen, over uitdagingen en kansen pakken, maar ook over wat de deelname van VPT Versteeg aan Green Deal Heusden op korte maar zeker ook op langere termijn oplevert. Lees hier verder.

 • Ondernemer en financiële ondersteuning nodig

  17-01-2024

  Geldproblemen: het kan iedereen overkomen. Misschien heb je te maken met tegenvallende resultaten, klanten die niet betalen of problemen met personeel. Graag wijzen we je op Stichting 155, een stichting die ondernemers helpt in zwaar weer en ervoor zorgt dat het aantal noodgedwongen bedrijfsbeëindigingen beperkt blijft. Lees verder.

 • Doe mee met de Dag van de Techniek Heusden

  17-01-2024

  Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover, dan vindt de 6e editie van de Dag van de Techniek plaats in de gemeente Heusden. Dit jaar stelt Hydro Drunen, haar deuren als gastbedrijf open voor deze unieke dag. De projectgroep, die onder andere bestaat uit een afvaardiging van Hydro Drunen en Ondernemend Heusden is aan de slag gegaan om deze dag tot een groot succes te maken. Wil je óók meedoen? Lees snel verder.

 • Ondertekening convenant Reclamebelasting centrum Vlijmen

  01-01-2024

  Nadat op 9 november 2023 de raad instemde met het innen van reclamebelasting in het centrum van Vlijmen, kon vandaag 8 december 2023 het convenant reclamebelasting ook officieel getekend worden door Ondernemersvereniging Groot Vlijmen en de gemeente Heusden. Voorzitter Marcel van Iersel en wethouder Thom Blankers zetten vandaag hun handtekening onder de afspraken die met elkaar gemaakt zijn. Lees verder.

 • Een gezond ondernemend 2024!

  01-01-2024

  Stichting Ondernemend Heusden wenst je een gezond ondernemend 2024 toe! We blikken terug op 2023 en kijken vooruit naar 2024. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 • Update warmtenet voor glastuinbouw

  01-11-2023

  Een van de projecten voor 2023 vanuit Ondernemend Heusden is het onderzoek naar een warmtenet voor de Glastuinbouw in Heusden. Lees hier verder.

Laatst bijgewerkt op: 30-01-2024