Nieuw (lunch)wandelpad op bedrijvenpark Het Hoog stimuleert samenwerking & Vitaliteit

Donderdag 29 februari 2024 werd het (lunch)wandelpad op bedrijvenpark Het Hoog in Heusden officieel geopend. Een mooi succesverhaal van samenwerking tussen Stichting Parkmanagement Heusden en gemeente Heusden.

Wethouder Thom Blankers opende samen met William van Engelen (voorzitter ondernemersvereniging Parkmanagement Het Hoog) het wandelpad. “Samen maken we het bedrijvenpark toekomstbestendig en veiliger. We zijn verheugd om het nieuwe wandelpad op ons bedrijvenpark te openen", zegt William. "Het is niet alleen een waardevolle toevoeging aan onze faciliteiten, maar ook een middel om de samenwerking tussen bedrijven te versterken en een gezonde levensstijl te promoten."

“Parkmanagement zet zich al jaren in voor een veilig bedrijvenpark, dit is dan ook één van onze vier thema’s. Wij zagen wandelaars op de openbare weg lopen, dat is gevaarlijk en niet wenselijk. Door goed contact met de gemeente hebben we samen een wandelpad gerealiseerd, waar iedereen profijt van heeft! Sommige projecten duren wat langer, maar het resultaat mag er wezen. Wij zijn trots op de aanleg van dit wandelpad en hopen een mooi voorbeeld te zijn voor andere bedrijvenparken en gemeenten. Wat is er mooier dan met goed weer even naar buiten of om even een goed gesprek samen te voeren tijdens het wandelen?", aldus Parkmanager François van Son (Solaris Parkmanagement B.V.).

Wethouder Blankers: “Als gemeente zien we graag dat ondernemers en hun medewerkers zich veilig en prettig voelen op de bedrijventerreinen. Het wandelpad draagt daar zeker aan bij. Het Hoog is een redelijk nieuw bedrijvenpark én de ruimte voor de aanleg van een wandelpad was hier aanwezig. Door deze combinatie konden we samen met de ondernemers op Het Hoog het nieuwe wandelpad mogelijk maken.”

Het wandelpad is één van de projecten van Vereniging Parkmanagement het Hoog. Naast diverse netwerkbijeenkomsten, collectieve beveiliging, collectief beheer van groen- en grijs onderhoud en het Keurmerk Veilig Ondernemen worden ook dit soort initiatieven geïnitieerd. Een mooi voorbeeld hoe samenwerking en collectiviteit ondernemers echt verder brengt.

Bekijk hier de video van Langstraat Media:

Laatst bijgewerkt op: 25-03-2024