Een website voor Ondernemend Heusden

Als gemeente Heusden zijn wij partner van Ondernemend Heusden, een lokale samenwerking tussen Stichting Parkmanagement Heusden (SPH), het Heusdens Bedrijven Platform (HBP), de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Heusden (KHN), Land- en Tuinbouworganisatie De Langstraat (ZLTO), Centra Heusden en gemeente Heusden.

Deze samenwerking zorgt voor verbinding en versterking van de verschillende ondernemende bedrijven en instanties, branches en de gemeente. 

Ruim een jaar geleden vond de 'Doop' plaats van Ondernemend Heusden. Het doel: meer dynamiek, bedrijvigheid en werkgelegenheid in de gemeente Heusden. Dat lukt natuurlijk alleen maar als je samen de schouders eronder zet. Een paar maanden later werd de handtekening gezet bij de notaris en werd Ondernemend Heusden officieel een stichting. 

Vandaag lanceert Ondernemend Heusden met trots haar website. Op deze website vind je het laatste Ondernemend Heusden nieuws, de updates en alle info over de Lopende Projecten, zoals de Green Deal, de Dag van de Techniek, het project Arbeidstekort Horeca, meer info over de samenwerkingspartners en natuurlijk de Ondernemend Heusden communicatie-app.

Nieuwsgierig naar deze website? Kijk op

ondernemendheusden.nl

Laatst bijgewerkt op: 25-03-2024