Doe mee met de Dag van de Techniek Heusden

Zaterdag 8 juni 2024 vindt de 6e editie van de Dag van de Techniek plaats in de gemeente Heusden. Dit jaar stelt Hydro Drunen, haar deuren als gastbedrijf open voor deze unieke dag. De projectgroep, die onder andere bestaat uit een afvaardiging van Hydro Drunen en Ondernemend Heusden is aan de slag gegaan om deze dag tot een groot succes te maken.

Heusdense technische bedrijven, regionale organisaties en onderwijsinstellingen nodigen we uit om (opnieuw) deel te nemen aan de Heusdense Dag van de Techniek. Als organisatie kijken we met plezier terug op de 5e editie in 2023, waar we bij Veluw Metal Creations, met bijna 40 deelnemende bedrijven/organisaties meer dan 1.000 bezoekers, jong en oud, mochten verwelkomen.

Wanneer en waar?
Zaterdag 8 juni 2024
10.00 – 15.00 uur
Hydro Drunen

Dag van de Techniek & Ondernemend Heusden
De Dag van de Techniek is een van de doorlopende projecten die georganiseerd worden door Ondernemend Heusden. Doel van de dag is om jeugd, jongeren en zij-instromers te inspireren en te laten zien dat techniek overal is. Je denkt bij techniek in eerste instantie misschien aan het in elkaar zetten van ingewikkelde machines of aan lassen. Maar het is veel meer dan dat. Het zit ook in het ontwerpen en produceren van gebouwen, auto’s en het komt op diverse manieren terug in ziekenhuizen en pretparken. Met techniek kun je zoveel kanten op! Samen met alle deelnemende bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen staan we stil bij de grote rol van techniek in de maatschappij en hoe leuk een technische baan (in de toekomst) kan zijn.

Doe ook (opnieuw) mee en maak z.s.m. maar vóór 15 februari via deze link je inschrijving en wensen kenbaar.

Laatst bijgewerkt op: 25-03-2024