Uitnodiging 12 oktober 2023
Heusdense Werkplaats Omgevingswet voor ondernemers


Ben je ondernemer, aannemer, (bouw) adviseur en/of ZZP’er in de Heusdense bouwwereld? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze interactieve Werkplaats, waarin we met jou in gesprek gaan over de nieuwe Omgevingswet én de nieuwe Wet kwaliteitsborging bouwen. Zodat je weet wat dit voor jou betekent en wat er vanaf 1 januari 2024 verandert.

Hoe vraag je vanaf 2024 een vergunning aan? Hoe weet je straks of je (ver)bouwplan een kans van slagen heeft? Wanneer moet je een kwaliteitsborger inschakelen? Als je antwoord wilt op deze (en andere) vragen, kom dan naar de Heusdense Werkplaats Omgevingswet op:

Donderdag 12 oktober 2023
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: gemeentehuis van Vlijmen, Julianstraat 34 Vlijmen

Aanmelden of vragen?
Wil je je alvast aanmelden? Heb je vooraf input of vragen die we mee kunnen nemen in deze Heusdense Werkplaats? Mail dan naar ondernemers@heusden.nl onder vermelding van ‘Werkplaats Omgevingswet’. Graag ontmoeten we je op 12 oktober om je op weg te helpen met de veranderingen van de nieuwe Omgevingswet.

Ga naar Heelheusdenbouwtmee.nl

Wil je je nu al voorbereiden op de Omgevingswet?
Dat kan via deze landelijke website voor bedrijven met informatie over de veranderingen:

Het landelijke programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ biedt ook werkplaatsen aan voor het bedrijfsleven en brancheorganisaties. In deze landelijke werkplaatsen ervaar je wat de impact is van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en het Omgevingsloket op je werkzaamheden.

Laatst bijgewerkt op: 05-09-2023