Haarsteeg

Woon of werk je in Haarsteeg, of ben je gewoonweg geïnteresseerd in Haarsteeg? Via deze wijkpagina houden we je op de hoogte van wat er speelt.

Alle genoemde data zijn indicatief. Planningen kunnen altijd door omstandigheden, of kansen om projecten efficiënter te combineren, wijzigen.

Hart voor HaarsteegHart voor Haarsteeg is de naam van Buurt Bestuurt. 
Afvalstoffendienst appVergeet nooit meer een inzameldag met deze app. Deze app stuurt je een berichtje wanneer je je afval aan de kant van de weg moet zetten. 
BuitenBeter appIs de verlichting in jouw straat kapot? Liggen er losse tegels? Een omgewaaide boom? Of wil je een andere melding doen over jouw woonomgeving? Meld het via de BuitenBeter app.
Officiële bekendmakingen in jouw buurtVul je postcode en huisnummer in en ontvang de officiële bekendmakingen in jouw omgeving
Bijeen HeusdenBijeen is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn.
Gemeentegids 2022In de gemeentegids vind je een schat aan informatie over alle voorzieningen, verenigingen en instellingen die in Heusden te vinden zijn.
  

 

Wethouder Johan Meesters is wijkwethouder van Haarsteeg.

> Klik hier om meer informatie te lezen over het College van B&W

Laatst bijgewerkt op: 07-05-2024