Bedrijventerrein Metal Valley in Drunen - voorheen Groenewoud I - vormt de basis voor het concept Metal Valley in Noord-Brabant. Het gaat hierbij met name om de gronden op het voormalige SAPA- en Wärtsilä-terrein. 

Met op dit moment al een aantal metaalbedrijven op het terrein is Metal Valley in Drunen een ideale locatie voor ondernemingen op het gebied van metaal en engineering. De clustering van metaalbedrijven biedt onder meer de mogelijkheid van open innovatie. Daarbij maken bedrijven gebruik van elkaars expertise en hoeven ze zo niet allemaal zelf het wiel uit te vinden. 

De huidige bedrijven op het terrein zijn verenigd in de Stichting Metal Valley, die onder meer als doel heeft deze open innovatie te bevorderen. 

Milieucategorie 1 tot en met 5
Metal Valley is overigens niet alleen een geschikte locatie voor metaal- en engineeringsbedrijven, ook voor andersoortige bedrijven in met name de hogere milieucategorieën is het bedrijventerrein aan de rand van Drunen zeer geschikt. De provincie staat er bedrijven toe tot zelfs milieucategorie 5. 

Beschikbare bedrijfskavels
Heb je belangstelling? Klik hieronder voor meer informatie of neem contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van de gemeente Heusden.

Parkmanagement
Meer informatie over het parkmanagement vind je hier. Op de site van parkmanagement vind je daarnaast meer informatie over Metal Valley.