Als ondernemer wil je vooruit. Je wilt groeien en denkt daarom vooral in mogelijkheden. Wat is er dan mooier als de gemeente waar je gevestigd bent, er ook zo over denkt. Gemeente Heusden is zo’n gemeente. Onder de rook van ’s-Hertogenbosch, pal aan de snelweg A59 biedt ze jou als ondernemer alle ruimte om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. De gemeente Heusden telt meerdere bedrijventerreinen. Terreinen met vaak een heel eigen karakter, maar stuk voor stuk met veel voorzieningen. 

In de gemeente Heusden zijn in totaal 10 grote en kleinere bedrijventerreinen. Terreinen met vaak een heel eigen karakter, maar stuk voor stuk met veel voorzieningen. De meeste zijn zeer gunstig gelegen langs de snelweg A59.

Enkele locaties zijn nog in ontwikkeling en bieden ruimte voor nieuwe bedrijven. Bekijk hier het aanbod. Heb je interesse, neem dan contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van de gemeente Heusden.

Er is een kavel beschikbaar op Dillenburg. Lees er alles over op deze pagina:

>> Verkoop bedrijfskavel Dillenburg

 

 

Er zijn helaas geen kavels op bedrijventerrein beschikbaar.

Bedrijventerrein Heesbeen is een gemengd bedrijventerrein waar bedrijven van verschillende omvang en met diverse bedrijfsactiviteiten door elkaar gevestigd zijn. Het bedrijventerrein heeft een omvang van circa 33 ha, dit is inclusief de Hoge Mastdijk en percelen buitendijks die voorheen onder Jonker Fris vielen. Eind 2016 zijn bedrijventerreinen Heesbeen en Bakkersdam beloond met het Keurmerk Veilig Ondernemen, nadat ze dat jaar volledig zijn gerevitaliseerd. Op het bedrijventerrein Heesbeen worden nog enkele kavels gerealiseerd, binnenkort meer informatie.

Bedrijfspand bouwen
Wil je meer informatie over het bouwen van een bedrijfspand? Klik hier

Interesse?
Neem dan contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van gemeente Heusden, telefoon: (073) 5131 789 / e-mail: ondernemers@heusden.nl.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op Het Hoog. De kavels zijn in optie. 

Bedrijvenpark Het Hoog is een hoogwaardig bedrijventerrein, dat met zijn ligging pal aan de snelweg A59 uitstekend bereikbaar is. Dankzij goed georganiseerd parkmanagement beschikt het park over een aantal voorzieningen - zoals toegangsbeveiliging en glasvezel - die het ondernemersklimaat er bijzonder aangenaam maken. Bij de realisatie van het bedrijvenpark is gewerkt met een beeldkwaliteitsplan om voldoende waarborgen te bieden aan dergelijke beeldkwaliteitsaspecten.  

Het Hoog is een gemengd en regionaal bedrijvenpark dat ruimte biedt aan middelgrote en grootschalige bedrijvigheid. Het bedrijvenpark bestaat uit twee delen, het Hoog I en het Hoog II.

Documenten
Bekijk hieronder relevante documenten:
Beeldkwaliteitsplan

Bedrijfspand bouwen
Wil je meer informatie over het bouwen van een bedrijfspand? Klik hier

Vragen?
Neem dan contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van gemeente Heusden, telefoon: (073) 5131 789 / e-mail: ondernemers@heusden.nl.

De gemeente Heusden is voornemens over te gaan tot verkoop van bedrijfskavels op Metal Valley en houdt hiervoor een openbare selectieprocedure door middel van inschrijving. Het gaat om drie bedrijfskavels die zich bevinden aan de oostzijde van de kern Drunen op bedrijventerrein Metal Valley. De kavels liggen aan de Alcoalaan en de Walserij. Van 14 september 2023 tot en met 4 oktober 2023 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via onze website.

Bedrijventerrein Metal Valley in Drunen vormt de basis voor het concept Metal Valley in Noord-Brabant. Het gaat hierbij met name om de gronden op het voormalige SAPA- en Wärtsilä-terrein. Metal Valley in Drunen een ideale locatie voor ondernemingen op het gebied van metaal en engineering. De clustering van metaalbedrijven biedt onder meer de mogelijkheid van open innovatie. Daarbij maken bedrijven gebruik van elkaars expertise en hoeven ze zo niet allemaal zelf het wiel uit te vinden.

Bedrijfspand bouwen
Wil je meer informatie over het bouwen van een bedrijfspand? Klik hier

Vragen?
Neem dan contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van gemeente Heusden, telefoon: (073) 513 1 789 / e-mail: ondernemers@heusden.nl.

Laatst bijgewerkt op: 08-09-2023