Bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk ligt direct aan de noordzijde van de snelweg A59. Het park omvat twee delen. Fase I omvat bruto 34 hectaren bedrijfsgrond waarvan 24 hectaren uitgeefbaar is. Fase II betreft een toekomstige uitbreiding en omvat bruto 17 hectaren grond. Het Hoog is een gemengd en regionaal bedrijvenpark voor middelgrote en grootschalige bedrijvigheid. Het park is daarmee niet bedoeld voor een specifiek segment maar voor bedrijvigheid uit meerdere sectoren. Het betekent ook dat zowel lokale bedrijven als bedrijven uit de regio Waalboss voor vestiging in aanmerking komen. Momenteel zijn circa 57 ondernemingen gevestigd op Het Hoog. 

In een onderzoek door bureau Heliview uit Breda kwam het bedrijvenpark in 2012 naar voren als tweede beste bedrijfslocatie van Noord-Brabant, achter de High Tech Campus in Eindhoven. Redenen voor deze goede score zijn de uitstekende bereikbaarheid, de goede beveiliging en voorzieningen op het terrein.

Beschikbare bedrijfskavels

Op Bedrijvenpark Het Hoog zijn nog enkele kavels beschikbaar. Heb je belangstelling? Klik hieronder voor meer informatie of neem contact op met Ester van Wendel de Joode, een van de MogelijkMakers van de gemeente Heusden.

Parkmanagement

Op Bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk is parkmanagement actief. Meer informatie over het parkmanagement vindt u hier. Op de site van parkmanagement vindt u daarnaast meer informatie over Bedrijvenpark Het Hoog.