Ondernemend Heusden

Samen voor een goed ondernemersklimaat in de gemeente Heusden. Gemeente Heusden is partner van Stichting Ondernemend Heusden, een lokale samenwerking tussen Stichting Parkmanagement Heusden (SPH), het Heusdens Bedrijven Platform (HBP), de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Heusden (KHN), Land- en Tuinbouworganisatie De Langstraat (ZLTO), Centra Heusden en gemeente Heusden.

Deze samenwerking zorgt voor verbinding en versterking van de verschillende ondernemende bedrijven en instanties, branches en de gemeente. Met de nadruk op ‘samen’, zorgen deze partijen voor meer dynamiek, bedrijvigheid en werkgelegenheid met als doel een nog prettiger ondernemersklimaat in de gemeente Heusden.

Samen werken deze partners aan projecten zoals: - Greendeal: Ondernemend Heusden Duurzaam, - Arbeidstekort: horecapersoneel, - Ondernemend Heusden App, - Ondernemersevenementen en de jaarlijks terugkerende Dag van de Techniek Heusden. 

Nieuwsgierig naar de projecten én naar de partners:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Stichting Ondernemend Heusden? Kijk op de website van Ondernemend Heusden en volg Ondernemend Heusden op LinkedIn:

>> LinkedIn pagina Ondernemend Heusden

Laatst bijgewerkt op: 25-03-2024