Ondernemen gaat in de gemeente Heusden hand in hand met samenwerken. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een klimaat waarin ondernemers alle ruimte hebben om hun ambities waar te maken. Ruimte ook om te groeien en bedrijfsruimte uit te breiden. Onze gemeente biedt plek aan een grote diversiteit aan bedrijven. In de gemeente Heusden zijn in totaal 10 grote en kleinere bedrijventerreinen. Sommigen van deze locaties zijn nog in ontwikkeling en bieden ruimte voor nieuwe bedrijven. Klik hier voor meer informatie over onze bedrijventerreinen

Ben jij geïnteresseerd in een bedrijfskavel in de gemeente Heusden, dan kun je rekenen op een optimale begeleiding door een medewerker van de gemeente Heusden. Deze zogenoemde MogelijkMaker is jouw vaste contactpersoon. Je hoeft dus niet langs allerlei loketten. Onze MogelijkMakers beantwoorden al je vragen en bieden ondersteuning waar nodig. Zo laten zij zien welke bedrijfskavels te koop zijn en geven ze praktisch advies, zowel voor, tijdens als na de aankoop van een bedrijfskavel. Zij kijken ook graag mee naar jouw wensen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zo helpen we jouw ambities maximaal waar te maken.

Wil je weten bij wie je voor welke vraag terecht kunt? Wij stellen ons graag aan je voor:

Christa Links

Ik ben Christa Links, accountmanager Agrarische Bedrijvigheid. Samen met Ester, Lizanne en Nicoline ben ik het aanspreekpunt voor ondernemers in Heusden. Mijn aandachtsgebied is de agrarische sector en ik spreek dan ook met de ondernemers in de verschillende agrarische sectoren. Graag kom ik op bedrijfsbezoek, denk ik met je mee en zoeken we samen naar de kansen en mogelijkheden.

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het programma Transitie Landbouw in de regionale samenwerking Noordoost-Brabant (RNOB).

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl.

Ik ben Ester van Wendel de Joode, accountmanager Economische zaken. Samen met Lizanne en Nicoline ben ik aanspreekpunt voor de ondernemers in Heusden. Ik spreek met name de grotere bedrijven, mkb en retail. Daarnaast onderhoud ik de contacten met de ondernemersverenigingen, parkmanagement en ben ik lid van de stichting Parkmanagement Heusden. 

Ook voor het kopen van de bedrijfskavels in Heusden kun je bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl.

Ik ben Lizanne Vos, accountmanager Economie en Toerisme. Samen met Ester en Nicoline ben ik het aanspreekpunt voor het bedrijfsleven in Heusden. Niet voor elke vraag een andere medewerker aan de telefoon, maar één aanspreekpunt binnen de gemeente speciaal voor ondernemers. Ik ga graag achter de mogelijkheden aan. Ik spreek met name de ondernemersverenigingen en de mkb- en leisureondernemers in de horeca en toerisme.

Daarnaast onderhoud ik de contacten met samenwerkingspartners zoals het Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat en Visit Brabant.

Ik kom graag op bedrijfsbezoek om behoeften en kansen van en voor ondernemers te bespreken. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl.

Ik ben Nicoline van Hees, allround medewerker Economie, Recreatie & Toerisme. Samen met Ester en Lizanne sta ik in de startblokken om ondernemers uit de gemeente Heusden verder te helpen.

Vragen van ondernemers en Parkmanagement op de bedrijventerreinen komen bij mij terecht en ik zorg ervoor dat er een vlot en helder antwoord komt op de vraag. Daarnaast onderhoud ik samen met de accountmanagers de contacten met ondernemers en organisaties binnen de gemeente Heusden. Ook ben ik aanspreekpunt voor de toeristische infrastructuur en voor de Ondernemersvereniging in het centrum van Vlijmen en Winkeliersvereniging Vliedberg.

Ben jij ondernemer en loop je tegen praktische vragen aan? Bel mij gerust, ik help je graag verder. Zodat jij door kan gaan met waar je als ondernemer goed in bent: Ondernemen.
 
Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89  of per mail op ondernemers@heusden.nl.

Laatst bijgewerkt op: 08-07-2024