Nieuwsoverzicht

 • Blog burgemeester 22 oktober

  18-10-2021 12:15

  Iedere 2 weken schrijft burgemeester Willemijn van Hees een blog. Ze schrijft over onderwerpen die haar bezig houden en opvallen. De blog wordt ook gedeeld op de lokale nieuwssite www.heusden.nieuws.nl. De blog van 22 oktober gaat over gouden bruidsparen, de Week van de Veiligheid en Landgoed Steenenburg.

 • Kom Erbij: groenbrigade Geerpark

  18-10-2021 12:14

  In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan vier mooie Heusdense initiatieven centraal. Alle vier anders, maar met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van de ‘Groenbrigade’ uit het Geerpark in onze gemeente.

 • BOA blog - Priscilla

  18-10-2021 08:19

  Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. Daarom zijn we ook maar wat blij met hen! In onze gemeente hebben we drie boa’s. In deze tweede boa blog maak je kennis met Priscilla. Zij neemt de kernen Heusden vesting, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Heesbeen, Doeveren voor haar rekening.

 • Nu & Morgen 20 oktober

  18-10-2021 08:16

  Op de informatiepagina van deze week staan onder andere een artikel over de 'Groenbrigade' van Geerpark, de 'Hart voor een kind award', een terugblik op de 'Week van de Veiligheid', duurzame doeners, oud papier en karton en de bekendmakingen.

 • Oud papier en karton

  18-10-2021 07:31

  Ongeveer 90% van nieuw papier en karton in Nederland wordt ingezameld en gerecycled. Dat is hartstikke veel! Helaas gaan er wel vaak waardevolle grondstoffen verloren door vocht, vet en etensresten in het oud papier. Dat is niet goed voor het recyclingproces. Hier lees je wat wel en niet in de papierbak mag.

 • Collegebesluiten 19 oktober

  18-10-2021 07:10

  Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. In deze nieuwsbrief sturen wij elke normaal gesproken elke week een link van de besluitenlijst. Vandaag staat deze nog niet online. Je kunt deze vanaf aanstaande maandag bekijken.

 • Herfstvakantie - maak vooraf een afspraak

  18-10-2021 06:46

  In de herfstvakantie (maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober) kun je aan de balie van het gemeentehuis in Vlijmen de hele dag alléén op afspraak terecht.

 • Sjors Sportief en Sjors Creatief

  18-10-2021 06:25

  Alle basisschoolkinderen opgelet! Heb jij je al ingeschreven voor allerlei leuke sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente? Schilderen, honkbal, dansen en nog véél meer! Door mee te doen aan de activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief leer je op een makkelijke manier een nieuwe sport en misschien ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Hier lees je daar meer over.

 • Wie verdient de 'Hart voor een kind award'?

  11-10-2021 07:41

  Ken jij iemand, of een organisatie, die op vrijwillige basis goede dingen doet voor kinderen in de regio Hart van Brabant én die ook in deze regio woont? Iemand die bijdraagt aan het gezond en veilig opgroeien van kinderen? Dan kun je hem of haar nomineren voor de Hart voor een kind award. Hier lees je daar meer over.

 • Landgoed Steenenburg: woonmarkt en onthulling knipoog op het Kasteel

  11-10-2021 07:40

  Landgoed Steenenburg vormde afgelopen vrijdag 8 oktober het toneel voor twee speciale gebeurtenissen: onthulling knipoog op het kasteel & de woonmarkt! Graag blikken we hier met jullie op terug. Ook lees je meer over de kavels die in dit unieke gebied te koop zijn.