Niemand kent de wijk zo goed als hondenbezitters in de gemeente. Iedere dag loop jij, misschien wel meerdere keren, een rondje door de wijk met jouw viervoeter. Vreemde en verdachte situaties vallen dan meestal sneller op. Bijvoorbeeld een raam of poortdeur dat openstaat bij buren die op vakantie zijn. Zie jij een verdachte situatie? Maak dan een melding! 

Naast de rol van de overheid is ook de rol van inwoners en ondernemers ontzettend belangrijk! Zij zijn de ogen en oren in de wijk. Met hun oplettende blik kunnen we de georganiseerde misdaad nóg beter aanpakken. Het gaat niet alléén om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Jouw hulp is dus onmisbaar! Meld verdachte situaties met spoed bij de Politie via 112 of bij minder spoed 0900 - 8844. Doe je liever anoniem een melding dan kun je dit doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000. Je kunt een anonieme melding ook doorgeven bij de gemeente, wij behandelen jouw informatie strikt vertrouwelijk. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder. 

Online anonieme melding maken

Melding maken bij de gemeente

Hondenbeleid

Wil je weten wat de regels zijn in de gemeente Heusden als je een hond houdt? Klik dan hieronder op de link voor meer informatie.

> Informatie houden van honden