Veilig en weerbaar ondernemen

Kun jij jouw bedrijf weren tegen criminaliteit? Hoe informeer je jouw medewerkers of collega-ondernemers? Dit zijn o.a. vragen waar stil bij wordt gestaan tijdens de veiligheidsbijeenkomst op 9 maart 2023. 

Aanmelden veiligheidsbijeenkomst

Vanuit Solaris Parkmanagement wordt (in samenwerking met het PVO) speciaal voor ondernemers van alle bedrijvenparken in Heusden een veiligheidsbijeenkomst georganiseerd.

Donderdag 9 maart 2023
Programma van 16.00 tot 18.00 uur. (inloop vanaf 15.30 uur)
Wärtsilä Netherlands (Christiaan Huygensweg 23 Drunen).

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Neem gerust collega's mee naar deze bijeenkomst. Meld je aan via de knop hierboven of stuur een mail naar info@solarisparkmanagement.nl. Politie, Brandweer, Platform Veilig Ondernemen en Parkmanagement zijn ook aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen. Hieronder lees je welke sprekers er komen. 

Wat doet een cyberaanval daadwerkelijk met uw bedrijf, het team, de relaties en met u als ondernemer, inclusief de schade en de gevolgschade. Xander Koppelmans heeft het allemaal meegemaakt.

Welke criminele inmenging zien wij als BTPL-er op bedrijvenparken, waar liggen de risico’s op ondermijning en criminaliteit? Wat zijn de signalen die je als ondernemer kunt herkennen en wat kun je doen met een niet pluis gevoel op jouw bedrijventerrein? Dit bekijken we van buiten naar binnen.

Elk bedrijf bestaat uit mensenwerk, mens en werk. Medewerkers geven kleur aan je bedrijf, maar zijn meer dan een gezicht in de menigte. Medewerkers lopen er niet mee te koop als het financieel niet goed gaat, maar op dat moment zijn ze wel de zwakste schakel in jouw organisatie en tevens een belangrijke schakel voor een criminele organisatie.