BOA blog - Richard (Maart 2022)

Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) zorgt voor extra veiligheid in onze wijken en pakt overlast aan. In onze gemeente hebben we ook boa’s. Ze maken van alles mee en dat delen ze met ons via deze blogs. In dit blog is Richard aan het woord. Hij is boa in de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg.

Richard heeft zich de afgelopen jaren met veel werkplezier ingezet voor zijn wijken. Echter zal hij binnenkort zijn taken overdragen aan iemand anders. De reistijd van zijn huis naar zijn werk was dusdanig lang, dat hem heeft besluiten om een overstap te maken naar een andere gemeente. Eentje veel dichterbij huis. Dit is dan ook zijn laatste blog bij de gemeente Heusden.

Gevarieerde diensttijd

Deze maand was Richard alweer 9 jaar in dienst bij de gemeente Heusden. ‘Ik heb hier altijd een leuke tijd gehad en ga heel veel mensen missen. De contacten in de wijk, het contact met collega’s en die met de partners. Mijn werk heb ik altijd met veel plezier gedaan’, vertelt Richard. Zijn werkplezier kwam vooral uit de diversiteit aan werkzaamheden binnen de gemeente. De ene dag was hij bezig met het controleren van foutgeparkeerde auto’s en de andere dag had hij een overleg met een bewoner omtrent overlast in de wijk. Dat zorgde ervoor dat Richard met een glimlach naar zijn werk ging.

Een bedankje voor iedereen

‘De samenwerking met iedereen was fijn en waardevol’, geeft Richard aan. Door korte communicatie lijnen met diverse mensen kon hij altijd snel schakelen. Heusden is volgens Richard een fijne gemeente om te wonen. Voor hem was het waardevol om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Ook al was hij als boa niet voor iedereen een bekende en moest hij weleens ‘nee’ verkopen. Toch is hij van mening dat boa’s steeds meer een bijdrage leveren aan een goede en fijne leefbare gemeente.

‘Rest mij nog om iedereen te bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij. Ik kom zeker terug om in mijn vrije tijd te genieten van deze prachtige gemeente. Het gaat jullie allen goed.’

Bedankt Richard dat jij ons mee wilde nemen in jouw werk en dat we jouw collega mochten zijn. Heel veel werkplezier gewenst in je nieuwe baan!

Onze andere boa’s, Priscilla en Peter, schrijven binnenkort weer een blog. Nieuwsgierig? Houd dan onze Facebookpagina en deze blog in de gaten! Elke maand is er nieuws van onze boa’s.