Subsidie aanvragen voor het isoleren van jouw woning 

Woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen voor het aanbrengen van gevel-, dak- of vloerisolatie of het aanbrengen van isolerend glas. Je komt in aanmerking voor deze subsidie als jij de woningeigenaar bent én je op het adres woont of na de renovatie gaat wonen.  

De subsidie bedraagt 15% van de investeringskosten met een maximum van € 500 per adres. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2021 en op is op. 

Let op, wijziging ten opzichte van de vorige subsidieregeling!
Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten de maatregelen al zijn uitgevoerd en betaald. De subsidie geldt alleen voor maatregelen die na 1 oktober 2020 zijn uitgevoerd.

Klik op de knop hieronder om de aanvraag te starten. Je opent de aanvraag met DigiD, daarna vul je de gevraagde gegevens in. Een overzicht van de te nemen verduurzamingsmaatregelen is verplicht. Via 'mijn loket' op de website kun je jouw aanvraag volgen en zien wanneer deze in behandeling is genomen en afgerond.

Vraag hier subsidie aan

Het college van Heusden heeft besloten om een subsidieregeling open te stellen voor het bevorderen van het aanbrengen, uitvoeren dan wel plaatsen van adequate isolatiemaatregelen aan bestaande woningen in de gemeente Heusden. Meer informatie over de subsidieregeling lees je hieronder.

> Subsidieregeling isolatiemaatregelen particuliere woningen