Onze energiecoaches helpen je ook in de zomer besparen

Energie besparen en isoleren klinkt voor veel mensen in de oren als een ‘winter’-taak. Maar wist je dat dat juist de zomer een slimme periode is om met energiebesparing aan de slag te gaan? Onze energiecoaches geven je 3 redenen:

  1. Verkoeling in de zomer
    In de winter houd je de warmte graag binnen, maar diezelfde isolatie zorgt ervoor dat het in de zomer juist langer koel blijft! Voornamelijk dak- spouwmuur- en vloerisolatie zorgen in de zomer voor meer comfort in huis.
  2. Snel aan de beurt
    Zodra het kouder weer wordt, loopt de wachttijd van onze energiecoaches op. In de herfst en winter is er veel vraag naar het gratis advies van de energiecoaches. Hierdoor kan het soms wel twee maanden duren voordat er plek is voor een afspraak. In de zomer ben je zo aan de beurt. Wees dus slim en maak gebruik van de ruimte in de agenda’s van de coaches!
  3. Bespaar nu al op je energierekening
    Hoe eerder je energiebesparende maatregelen toepast, hoe meer kosten je bespaart op je energierekening. Niet alleen op een verwarming in de winter, maar ook bijvoorbeeld op een airco in de zomer.

Benieuwd hoe jij kunt besparen? Laat je gratis adviseren door onze energiecoaches
Een van onze energiecoaches komt graag bij je langs voor een informatief gesprek. Jullie gaan samen op zoek naar handige manieren om energie te besparen. Iedere woning is anders en daarom geeft de energiecoach je informatie over de mogelijkheden in jouw woning. Zo kijkt de coach onder andere naar verlichting, warm watergebruik, verwarming, tocht en het energieverbruik van elektrische apparaten. Ook kan de energiecoach je informeren over subsidieregelingen en acties.

Maak een afspraak
Een afspraak is geheel gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.
> Klik hier om een afspraak te maken

Laatst bijgewerkt op: 05-06-2024