Woonwagenstandplaats

De gemeenteraad van Heusden heeft op 9 mei 2023 ingestemd met het voorstel om de woonwagenlocaties in Drunen en Heesbeen met ieder één standplaats uit te breiden. Ook is het registratie- en verdeelsysteem woonwagenstandplaatsen gemeente Heusden vastgesteld. Deze regeling is gepubliceerd via het elektronisch Gemeenteblad.
>> u vindt de regeling hier op LokaleRegelgeving.Overheid.nl 

De gemeente heeft op dit moment alleen woonwagenstandplaatsen die gekocht of gepacht kunnen worden.

Wij bieden geen standplaatsen aan voor sociale huur. Heeft u interesse in sociale huur? Neem dan contact op met Woonveste. Met ons registratiesysteem houden we wél bij wat de behoefte is aan sociale huurplekken op de gemeentelijke woonwagenlocaties. 

U kunt zich bij ons inschrijven als standplaatszoekende. Dat kan via de link hieronder. Het inschrijven als standplaatszoekende in de gemeente Heusden staat beschreven in Artikel 3 van het registratie-en verdeelsysteem is beschreven. 

>> Registratie- en verdeelsysteem Woonwagenstandplaatsen gemeente Heusden 2023

>> Inschrijven als standplaatszoekende

Als u zich ingeschreven heeft, krijgt u hiervan een bevestiging. Wanneer er een standplaats vrijkomt, nemen wij contact op met degene die voor die standplaats de meeste punten heeft. 

We hebben waarschijnlijk minder standplaatsen dan standplaatszoekenden. In artikel 6 van het verdeelsysteem leest u hoe we de volgorde bepalen waarmee standplaatsen aan mensen worden aangeboden. 

>> Registratie- en verdeelsysteem Woonwagenstandplaatsen gemeente Heusden 2023

Heeft u vragen over het inschrijven in het registratiesysteem? Of heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met Loek Heinsman. Dat kan via 073-5131789. 

Inschrijven als standplaatszoekende

Laatst bijgewerkt op: 22-06-2023