Sterke bedrijvigheid in agrifood, hightech en logistiek in de regio Noordoost-Brabant. Versterkt het succes van startende en groeiende ondernemers in de regio NoordOost
> www.agrifoodcapital.nl

 

Voor al jouw financiële hulp, sociale zaken en sociale werkvoorziening
www.baanbrekers.nl

Maakt jouw diensten veilig online toegankelijk voor ondernemers. eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Hiermee log je op één manier veilig in bij meer dan 400 organisaties. Met eHerkenning doet u online zaken met (overheids)dienstverleners voor uw bedrijf of organisatie; in Nederland en in de rest van Europa.
>  www.eherkenning.nl

Het Heusdens Bedrijven Platform (HBP) is een vereniging dat zakelijke en sociale contacten bevordert, onderlinge bedrijfsactiviteiten stimuleert en de gezamenlijke belangen van de leden behartigd.
www.heusdensbedrijvenplatform.nl

De focus op de ontwikkeling van onderscheidend vrijetijdsaanbod om daarmee de (be)leefbaarheid van Brabant en het (ver)blijfklimaat voor bezoekers, bewoners en bedrijven te versterken is de corebusiness van House of Leisure. 

www.houseofleisure.eu

Advies en Inspiratie voor ondernemers. Ondernemen begint bij KVK. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer
www.kvk.nl

Midpoint Brabant verbindt ondernemingen, overheid, onderwijs en maatschappij in het hart van Brabant. Samen werken we aan slimme innovaties voor een duurzame economie en samenleving. Midpoint Brabant helpt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en breng deze in een stroomversnelling naar de markt. 
www.midpointbrabant.nl

OndernemersLift+ versterkt het succes van startende en groeiende ondernemers in Noordoost-Brabant.

www.ondernemersliftplus.nl

Op deze website van de Rijksoverheid vind je handige informatie voor internationale entrepreneurs.

> www.business.gov.nl 

Hulp voor ZZP’ers

Ben je ZZP’er of heb je een eigen bedrijf en heb je financiële vragen of zorgen? Neem dan contact op met Theo Lauwers van Over Rood: theo@overrood.nl, 06 531 16 237 of www.overrood.nl.

Voor ondernemende Nederlanders die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving.
> www.rvo.nl 

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert, zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen. Dit door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & Webinars.

> www.station88.nl

Helpt ondernemers in zwaar weer en het aantal noodgedwongen bedrijfsbeëindigingen terug te brengen.
www.155.nl