In het nieuwe deelgebied Tot Morgen in Geerpark liggen 26 fraaie, vrije kavels. Je woont er buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen. Spelen is er een echt avontuur. Stap naar buiten voor een wandeling langs de Waterslinger, waar deze kavels grotendeels aan grenzen, en door het park. Struin over het Laarzenpad en door de boomgaard, waar het fruit in het seizoen zo geplukt kan worden. En de dagelijkse voorzieningen? Die zijn, net als de stad, dichtbij. Zowel op de fiets, met het openbaar vervoer of de auto ben je in een mum van tijd vanaf Geerpark naar het het Centraal Station in ’s-Hertogenbosch. De grootte van de kavels varieert van zo’n 350 tot 570 m².

Alle kavels zijn verkocht of gereserveerd 

Helaas zijn alle kavels in dit deelgebied inmiddels verkocht of gereserveerd. In de toekomst komen er weer nieuwe kavels in de verkoop in Geerpark (deelgebied Nieuwe Morgen). Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, wordt dit via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. 

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met MogelijkMaker Annemarie Cales via (073) 513 17 89.

Aanmelden algemene nieuwsbrief

Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen. Het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Klik op de link hieronder.

www.geerpark.nl

Via onze kavelkaart kun je zien welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het kavelpaspoort. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je een kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden. In de folder lees je de regels en procedures bij het kopen van een kavel.

Folder aankopen bouwkavel

Als gemeente Heusden feliciteren we je van harte met de reservering of aankoop van een kavel in Geerpark. Misschien heb je tijdens het aankooptraject al kennis gemaakt met onze MogelijkMakers. Deze enthousiaste adviseurs helpen je bij alles waar je mee te maken krijgt vóór, tijdens en ná het kopen van een bouwkavel. Maak dus vooral gebruik van hun kennis en expertise.

Bouwinformatie
Hieronder tref je de meest relevante (bouw)informatie van Tot Morgen op een rijtje aan. In de folder voor particuliere bouwers staat omschreven waar je als bouwer rekening mee moet houden, bijvoorbeeld als het gaat om vergunningen en de technische uitwerking van een woning. Wij hopen dat we hiermee de voorbereidingen vergemakkelijken en het bouwproces bespoedigen, zodat je snel intrek kunt nemen in jouw prachtige nieuwe woning. Neem even de tijd om deze brochures goed door te nemen!

Folder particuliere bouwers

> Bestemmingsplanregels

> Inspiratiefolder Tot Morgen

Kijk ook eens op deze site naar de pagina ‘Goed om te weten’. Hier staan algemene folders en informatie die, ongeacht in welk projectgebied een kavel ligt, handig zijn om door te lezen. 

Bouwrijp maken van het gebied
Het nieuwe deelgebied wordt in 2020 en 2021 bouwrijp gemaakt. Naar verwachting kun je in april 2021 starten met de bouw van je woning. Dit is wel onder het voorbehoud dat het bouwrijp maken geen vertraging krijgt. De gemeente is namelijk bij het bouwrijp maken onder andere afhankelijk van externe (nuts)partijen met een lange(re) voorbereidingstijd. Als er een concrete datum bekend is wanneer het plangebied met de vrije kavels bouwrijp is, dan zullen wij dit melden aan de kavelkopers. Vanaf het moment dat het nieuwe deelgebied bouwrijp is gemaakt, kun je eventueel ook overgaan tot het plaatsen van een tijdelijke woonunit. 

Heb je een vraag maar de informatie niet kunnen vinden? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder.

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met MogelijkMaker Annemarie Cales via (073) 513 17 89 of stuur een mail naar dekavelwinkel@heusden.nl.