Nog één kavel vrij in Geerpark Tot Morgen fase 2!

De loting is gesloten, je kunt je niet meer inschrijven voor Kavel GEE415.

Droom jij ervan om jouw eigen huis te bouwen in het prachtige Geerpark? Van de 26 kavels in Tot Morgen fase 2 is er nog 1 beschikbaar. Een unieke kans dus! Het gaat om bouwkavel GEE415 met een oppervlakte van circa 403 m2. De prijs voor deze kavel is € 164.424,00 excl. BTW. Hebben wij jouw interesse gewekt? Reageer dan snel, want tot en met 6 december 2023 (23.00 uur) kun je inschrijven voor deze allerlaatste kavel in dit deelgebied.

 

Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen. Het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Klik op de link hieronder.

www.geerpark.nl

Ben je benieuwd waar de kavel ligt?  Klik hier.

Je kunt via deze link het kavelpaspoort met de overzichtstekening vinden. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel. Ook geeft dit document onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan en de aandachtspunten. Daarnaast vind je hier ook de informatiefolder (technische brochure) voor particuliere bouwers in Geerpark. In deze brochure staat omschreven waar je tijdens het ontwerp van de woning en de bouw rekening mee moet houden. Ook laten we je zien welke keuzes en verantwoordelijkheden je hebt.

De kavel is circa 403 m2 groot en kost momenteel € 164.424.00 excl. BTW (prijspeil 2023).

Let wel dit is de prijs voor 2023. Mocht de kavel terugkomen uit de reservering in 2024 dan geldt de prijs per vierkante meter van 2024 (naar verwachting  € 416,00 per m2) Deze prijzen moeten nog worden vastgesteld door de Raad.

Bestemmingsplan

Mocht je nadere informatie willen over het bestemmingsplan dan kun je deze raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor de kavels is een uitwerkingsplan (onderdeel van een bestemmingsplan) vastgesteld: “Geerpark fase 2B-2”.
Dit uitwerkingsplan vormt samen met het onderliggende moederplan “Geerpark” (in samenhang met “Geerpark planherziening 1”) momenteel de vigerende planologische regels voor de kavel.

De verkoop verloopt via een digitale inschrijving gevolgd door een loting via de notaris. 

Inschrijven kan tot en met woensdag 6 december 2023, 23.00 uur.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Mocht je de kavel toegewezen krijgen dan gaan we een gesprek inplannen. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is.

Je krijgt de mogelijkheid om de kavel te reserveren voor 4 maanden. Deze periode heb je nodig om zaken goed te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden.

> Folder aankopen bouwkavel  

Hoe gaat de loting door de notaris in zijn werk?

  • De loting vindt plaats op 12 december 2023. Alle inschrijvers krijgen bij inschrijving een inschrijfnummer. De uitkomst van de trekking van de inschrijfnummers bepaalt wie als eerste in aanmerking komt voor koop van deze kavel. De notaris trekt alle inschrijfnummers. Aan de hand van deze nummers wordt er een rangorde vastgesteld. Mocht de eerste op de lijst toch niet tot koop overgaan dan wordt de kavel aan de tweede op de ranglijst aangeboden en zo verder. Als alle inschrijvers zijn benaderd en het is niet tot verkoop van de kavel gekomen dan is deze procedure niet meer van toepassing. De kavel wordt dan op de website (weer) met een groene kleur aangemerkt aan de hand waarvan je kan zien dat de kavel weer beschikbaar is. Dan geldt dat de eerste die zich dan schriftelijk meldt ook de eerste keuze heeft. Let wel dit is pas als blijkt dat er geen kopers zijn of komen uit deze procedure.

Na de loting zal de gelukkige zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk binnen 2 werkdagen na de loting, persoonlijk op de hoogte worden gesteld. De overige kandidaten die ingeschreven hebben, ontvangen uiterlijk 5 werkdagen na de loting bericht over hun plaats op de ranglijst.

Het kopersgesprek vindt (in beginsel) plaats in week 51.

Inschrijfformulier en inschrijfvoorwaarden

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag op deze kavel bouwen en wonen? Schrijf je dan nu in via het digitale inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 december 2023, 23.00 uur.

> Digitaal inschrijfformulier  

Voor de verkoop van deze bouwkavel in Geerpark Tot Morgen zijn inschrijfvoorwaarden opgesteld. Deze kun je nalezen via onderstaande link. 

> Inschrijfvoorwaarden       

Contact
Heb je een vraag maar de informatie niet kunnen vinden? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met de medewerkers van de Kavelwinkel (073) 513 17 89 ( niet op woensdag- en  vrijdagmiddag) of stuur een mail naar dekavelwinkel@heusden.nl.

 

Als gemeente Heusden feliciteren we je van harte met de reservering of aankoop van deze kavel in Geerpark. Misschien heb je tijdens het aankooptraject al kennis gemaakt met onze MogelijkMakers. Deze enthousiaste adviseurs helpen je bij alles waar je mee te maken krijgt vóór, tijdens en ná het kopen van een bouwkavel. Maak dus vooral gebruik van hun kennis en expertise.

Bouwinformatie
Hieronder tref je de meest relevante (bouw)informatie van Tot Morgen op een rijtje aan. In de folder voor particuliere bouwers staat omschreven waar je als bouwer rekening mee moet houden, bijvoorbeeld als het gaat om vergunningen en de technische uitwerking van een woning. Wij hopen dat we hiermee de voorbereidingen vergemakkelijken en het bouwproces bespoedigen, zodat je snel intrek kunt nemen in jouw prachtige nieuwe woning. Neem even de tijd om deze brochures goed door te nemen!

> Technische brochure 

> Bestemmingsplanregels 

Kijk ook eens op deze site naar de pagina ‘Goed om te weten’. Hier staan algemene folders en informatie die, ongeacht in welk projectgebied een kavel ligt, handig zijn om door te lezen. 

 

 

 

Heb je een vraag maar de informatie niet kunnen vinden? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder.

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met MogelijkMaker Annemarie Cales of Marcia Bok via (073) 513 17 89 of stuur een mail naar dekavelwinkel@heusden.nl.

Laatst bijgewerkt op: 02-04-2024