De komende tijd starten we met de voorbereidingen voor de toekomstige fase Nieuwe Morgen: de laatste fase in Geerpark waarin de Kavelwinkel kavels aanbiedt.

De bestemmingsplanprocedure voor Nieuwe Morgen is inmiddels afgerond. Er komen ongeveer tussen de 20 en 25 vrije kavels, maar of deze ineens worden uitgegeven is nog de vraag. We zijn namelijk onder andere afhankelijk van het bouwrijp zijn van het gebied en dit gebeurt mogelijk in fasen. We hopen eind 2021 te kunnen starten met de reservering van (een deel van de) kavels in deze nieuwe fase van Geerpark. Ben je benieuwd waar de kavels komen? Hier vind je de globale ligging.  De kavels variĆ«ren in grootte van circa 340 m2 tot 500 m2. De exacte maten (oppervlakte, breedte en diepte) van de kavels worden bekendgemaakt zodra we daadwerkelijk starten met de verkoop. Daar is nu nog geen verkoopinformatie over beschikbaar. We communiceren over de verkoop als eerste via de nieuwsbrief van De Kavelwinkel. We houden je op de hoogte van de voortgang.

Kortom het is dus niet mogelijk om je nu al in te schrijven voor een bouwkavel in Geerpark. Dat kan pas als de kavels daadwerkelijk in de verkoop gaan. Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, dan wordt dit dus via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. 

Aanmelden algemene nieuwsbrief