Alle kavels in fase 1 en fase 2 zijn gereserveerd. Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een kavel in Geerpark Nieuwe Morgen.

Zie jij jezelf al in Geerpark wonen en wil jij in het laatste deelgebied waar de Kavelwinkel kavels aanbiedt jouw droomhuis bouwen? 

Je woont er buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen. Spelen is er een echt avontuur. Stap naar buiten voor een wandeling langs de Waterslinger en door het park. Struin door de boomgaard waar het fruit in het seizoen zo geplukt kan worden. En de dagelijkse voorzieningen? Die zijn, net als de stad, dichtbij. Zowel op de fiets, met het openbaar vervoer of de auto ben je in een mum van tijd vanaf het Centraal Station ’s-Hertogenbosch in Geerpark.

Op deze pagina vind je meer informatie. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan via de knop onder deze tekst.

Aanmelden algemene nieuwsbrief

Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen maar het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. Al heel wat bewoners voelen zich er  helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Zij kozen voor comfortabele en energiezuinige woningen, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Meer weten over Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl.

De verkoop van Nieuwe Morgen fase 2 zal verlopen via een digitale inschrijving gevolgd met een loting door de notaris.

De inschrijving start dinsdag 21 maart 2023 en sluit op zondag 2 april 2023 om 23.59 uur.
Het exacte startsein wordt gegeven in de nieuwsbrief van de Kavelwinkel.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Mocht je volgens de rangorde een kavel toegewezen krijgen dan gaan we een gesprek inplannen. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is.

Ook zullen we je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren voor 4 maanden. Deze periode  heb je nodig om zaken goed te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden.

> Folder aankopen bouwkavel

De tweede fase in Nieuwe Morgen wordt nu bouwrijp gemaakt. Naar verwachting zijn we daar medio 2023 mee klaar, onder voorbehoud van eventuele vertraging. De gemeente is namelijk bij het bouwrijp maken onder andere afhankelijk van externe (nuts)partijen met een lange(re) voorbereidingstijd. Als er een concrete datum bekend is wanneer het plangebied met de vrije kavels bouwrijp is, dan zullen wij dit melden aan de kavelkopers. Vanaf het moment dat het nieuwe deelgebied bouwrijp is gemaakt en je eigenaar bent van de kavel, kun je eventueel ook overgaan tot het plaatsen van een tijdelijke woonunit. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden in de technische brochure. Als de omgevingsvergunning is verleend en je eigenaar bent van de kavel dan kun je vanaf dat moment ook starten met de bouw van je woning.

Voor de kavels zijn kavelpaspoorten opgesteld. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit. Daarnaast is ook een informatiefolder voor particuliere bouwers (technische brochure) in Geerpark beschikbaar. In deze brochure staat omschreven waar je tijdens het ontwerp van de woning en de bouw rekening mee moet houden. Ook laten we je zien welke keuzes en verantwoordelijkheden je hebt.

> Kavelpaspoort GEE601

> Kavelpaspoort GEE602

> Kavelpaspoort GEE603

> Kavelpaspoort GEE604

> Kavelpaspoort GEE605

> Kavelpaspoort GEE606

> Kavelpaspoort GEE607

> Informatiefolder Geerpark Nieuwe Morgen (technische brochure)

> Inspiratiefolder

Woonrijptekening

Ter indicatie van de inrichting van de openbare ruimte is een woonrijptekening opgesteld. Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. De verkaveling, woningtype en openbare ruimte kunnen nog wijzigen. De stedenbouwkundige ondergrond is louter voor de beeldvorming. Bij het ontwerpen van uw toekomstige droomhuis, moet voldaan worden aan de bestemmingsplanvoorschriften.

> Woonrijptekening Geerpark Nieuwe Morgen fase 2

Bestemmingsplan

Mocht je nadere informatie willen over het bestemmingsplan dan kun je deze raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de kavels is een uitwerkingsplan (onderdeel van een bestemmingsplan) vastgesteld: ‘Geerpark fasen 2B-3 en 2C’. Dit uitwerkingsplan vormt samen met het onderliggende moederplan momenteel de vigerende planologische regeling voor de kavel.

Op 21 maart gingen de laatste 7 vrije kavels in Nieuwe Morgen in de verkoop. Dit is de allerlaatste fase in Geerpark waar de Kavelwinkel vrije kavels aanbiedt. Dat was te merken aan het aantal inschrijvingen; dat waren er maar liefst 55! Donderdag 6 april 2023 vond de loting plaats door de notaris. De mensen die zich hadden ingeschreven voor een van deze kavels konden de loting thuis via een livestream volgen. We feliciteren de gelukkigen met hun kavel!

Laatst bijgewerkt op: 02-04-2024