Zie jij jezelf al in Geerpark wonen en wil jij in het laatste deelgebied waar de Kavelwinkel kavels aanbiedt jouw droomhuis bouwen? Fase 1 bestaat uit 17 bouwkavels. 

Je woont er buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen. Spelen is er een echt avontuur. Stap naar buiten voor een wandeling langs de Waterslinger, waar deze kavels grotendeels aan grenzen, en door het park. Struin door de boomgaard waar het fruit in het seizoen zo geplukt kan worden. En de dagelijkse voorzieningen? Die zijn, net als de stad, dichtbij. Zowel op de fiets, met het openbaar vervoer of de auto ben je in een mum van tijd vanaf het Centraal Station ’s-Hertogenbosch in Geerpark.

Alle kavels in fase 1 zijn gereserveerd. 

Voor de 17 vrije kavels in Geerpark deelgebied Nieuwe Morgen fase 1 was een overweldigende belangstelling. De komende tijd starten we met de voorbereidingen voor de laatste kavels in dit deelgebied Nieuwe Morgen: de allerlaatste fase in Geerpark waarin de Kavelwinkel kavels aanbiedt.

De tweede en laatste fase in dit deelgebied bestaat uit 7 kavels. We verwachten in het eerste kwartaal van 2023 te kunnen starten met de reservering van deze kavels.

Op deze pagina vind je meer informatie. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. 

Aanmelden algemene nieuwsbrief

Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen maar het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. Al heel wat bewoners voelen zich er  helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Zij kozen voor comfortabele en energiezuinige woningen, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Meer weten over Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl.

De tweede en laatste fase in dit deelgebied bestaat uit 7 kavels. We verwachten in het eerste kwartaal van 2023 te kunnen starten met de reservering van deze kavels. Ben je benieuwd waar de kavels komen? Hier vind je de globale ligging. De kavels variëren in grootte van circa 480 m2 tot circa 535 m2. De exacte ligging en maten (oppervlakte, breedte en diepte) van de kavels worden bekendgemaakt zodra we daadwerkelijk starten met de verkoop. Daar is nu nog geen verkoopinformatie over beschikbaar. Ook de verkoopprijs is nog niet bekend. We communiceren over de verkoop en de voortgang via de nieuwsbrief van De Kavelwinkel.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je nu al in te schrijven voor een bouwkavel in Geerpark. Dat kan pas als de kavels daadwerkelijk in de verkoop gaan.

¹De globale ligging en de grootte van de kavels is onder voorbehoud. De onderlegger is stedenbouwkundig ook niet up-to-date en is puur indicatief, hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden.

Voor de kavels zijn kavelpaspoorten opgesteld. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit. Daarnaast is ook een informatiefolder voor particuliere bouwers in Geerpark beschikbaar. Dit is eigenlijk een ‘technische’ brochure. In deze brochure staat omschreven waar je tijdens het ontwerp van de woning en de bouw rekening mee moet houden. Ook laten we je zien welke keuzes en verantwoordelijkheden je hebt.

Kavelpaspoorten

> Kavelpaspoort GEE501

> Kavelpaspoort GEE502

> Kavelpaspoort GEE503

> Kavelpaspoort GEE504

> Kavelpaspoort GEE505

> Kavelpaspoort GEE506

> Kavelpaspoort GEE507

> Kavelpaspoort GEE508

> Kavelpaspoort GEE509

> Kavelpaspoort GEE510

> Kavelpaspoort GEE511

> Kavelpaspoort GEE512

> Kavelpaspoort GEE513

> Kavelpaspoort GEE514

> Kavelpaspoort GEE515

> Kavelpaspoort GEE516

> Kavelpaspoort GEE517


Overige informatie

> Informatiefolder Geerpark Nieuwe Morgen (technische brochure)

> Inspiratiefolder

> Model koopovereenkomst Geerpark Nieuwe Morgen

> Procedure na loting

Woonrijptekening
Ter indicatie van de inrichting van de openbare ruimte is een woonrijptekening opgesteld. De stedenbouwkundige ondergrond is louter voor de beeldvorming. Bij het ontwerpen van uw toekomstige droomhuis, moet voldaan worden aan de bestemmingsplanvoorschriften.

> Woonrijptekening Geerpark Nieuwe Morgen fase 1 (versie mei 2022)

Bestemmingsplan
Mocht je nadere informatie willen over het bestemmingsplan dan kun je deze raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de kavels is een uitwerkingsplan (onderdeel van een bestemmingsplan) vastgesteld: ‘Geerpark fasen 2B-3 en 2C’. Dit uitwerkingsplan vormt samen met het onderliggende moederplan momenteel de vigerende planologische regeling voor de kavel.