Onze Energiecoaches

Huurders en huiseigenaren kunnen in onze gemeente om een energiecoach vragen. Een energiecoach geeft je informatie over het besparen van energie in huis. Goed voor je portemonnee en het milieu! De energiecoach is een getrainde vrijwilliger uit onze gemeente. Ken je ze nog niet? We stellen ze graag één voor één aan je voor. Zo leer je ze beter kennen.

Energiecoach Henk

Ik ben Henk.Sinds 1996 woon ik in de gemeente Heusden.

Beroepshalve heb ik vele jaren gewerkt aan de verbetering van betaalbare, energiezuinige apparaten. De kennis die ik heb opgedaan bij mijn werk, heb ik deels gebruikt om zelf mijn woning energiezuiniger te maken. Dat lukte met enkele eenvoudige maatregelen.

Als energiecoach zet ik graag mijn kennis en ervaring in zodat het voor inwoners eenvoudiger wordt om energie te besparen.

Energiecoach Nick

Ik ben Nick Ebert en woon sinds 1987 in de gemeente Heusden.

De kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn werk/training REL als Energie Coach en opleiding Werktuigbouwkunde in de richting Energietechniek wil ik graag met mensen delen.

Als energiecoach wil ik de drempel voor mensen zo laag mogelijk maken om aan de slag te gaan met energie besparen. Het coachen van mensen is altijd maatwerk, waar we samen gaan verkennen waar we de meeste winst kunnen halen. Dit is vrijwel altijd een combinatie van technische oplossingen als het bestuderen van energieverbruikend gedrag. Denk bij het eerst genoemde bijvoorbeeld aan het aanbrengen van tochtstrips of LED verlichting en bij het tweede aan voorbeelden als zonnewering op tijd naar beneden, deuren sluiten of TV’s en monitoren uitzetten wanneer ze niet worden gebruikt.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Energiecoach Sjaak

Ik ben Sjaak Bloom en woon sinds 1989 in Vlijmen.

Na 40 mooie dienstjaren heb ik afscheid genomen bij Defensie en tijd voor andere zaken. Zo zet ik me graag in als vrijwilliger. De rol van energiecoach past bij me. Ik vind het interessant om zo mensen te helpen en ik kan gebruik maken van mijn kennis en ervaring en de training die ik via het Regionaal Energie Loket heb gevolgd.

Als energiecoach wil ik de drempel voor mensen zo laag mogelijk maken om aan de slag te gaan met energie besparen. Dat wil ik doen door samen met bewoners te kijken welke maatregelen en aanpassingen je zelf snel en gemakkelijk kunt nemen en welke het meest zinvol zijn. Ik help je daarbij op weg.

En wie weet, misschien kun jij anderen - familie en vrienden - dan weer helpen met tips en adviezen om op energie te besparen!

Energiecoach Rutger

Ik ben Rutger Jacobs en woon sinds 2022 in Drunen.

Met een achtergrond in werktuigbouwkunde, industriële automatisering en proces optimalisatie kijk ik beroepshalve graag naar mogelijkheden om energie te besparen. Dit doe ik als hobby voor mijn eigen huis en met advies aan familie en vrienden. Inmiddels heb ik dat doorgetrokken tot energiecoach. Ik vind het interessant om zo mensen te helpen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan

Als energiecoach wil ik iedereen graag helpen aan de slag te gaan met energie besparen door inzicht te geven in het energiegebruik en besparingsmogelijkheden.
Door samen met u te kijken naar maatregelen en aanpassingen die door u zelf en voor uw huis eenvoudig te realiseren zijn en welke vervolgstappen het meest zinvol en rendabel kunnen zijn. Ik help u als klankbord en met een advies voor uw situatie graag op weg.
Dit samen doen, motiveert om nu stappen te zetten en dat voor een betere toekomst te blijven doen!

Energiecoach Thomas

Ik ben Thomas Arts en woon sinds 2020 in Drunen.

Techniek is altijd al aanwezig geweest in mijn leven. In mijn beroep maar ook hobbymatig. Zoveel mogelijk energiebesparen in mijn eigen huis is voor mij een sport. Inmiddels heb ik behoorlijk wat kennis opgedaan over welke maatregelen je in je eigen huis kunt nemen.

Als energiecoach wil ik samen met jou, als inwoner van Heusden, kijken wat energiezuinig voor jouw situatie betekent. Door samen in gesprek te gaan geef ik je meer inzicht in de besparingsmogelijkheden van jouw huis. Ook help ik je op weg om de vervolgstappen te nemen naar het energiebesparen. 

Afspraak aanvragen

Wil je een gratis afspraak aanvragen met een energiecoach. Klink dan op onderstaande link. Je aanmelding komt binnen bij de coördinator van de energiecoaches. Deze koppelt je aan een energiecoach. Als er (vanwege grote belangstelling) sprake is van een wachtlijst, dan krijg je daarover bericht.

> Gesprek aanvragen met een energiecoach.

Laatst bijgewerkt op: 15-04-2024