Heusden is een gemeente van Doeners. We merken dat veel Heusdenaren niet lijdzaam naar bijvoorbeeld de beelden uit Oekraïne willen kijken of andere oorlogsgebieden. Ze willen iets kunnen doen of betekenen. Wil jij een steentje bijdragen? Dat kan door te doneren!

Vluchtelingenwerk Nederland
Vluchtelingenwerk heeft een overzichtspagina gemaakt met mogelijkheden om iets te doen voor vluchtelingen. Je kunt hier ook doneren.

> naar de website van Vluchtelingenwerk Nederland

Giro 555
De samenwerkende hulporganisaties hebben Giro 555 geopend om samen in actie te komen. Klik hieronder om naar de inzamelingsactie te gaan.

> naar de website van Giro 555

Oekraïeners in Heusden

Heb jij een (tweedehands) dames-, heren- of kinderfiets staan die je kunt missen? Doneer deze dan aan een Oekraïense vluchteling! Dit kan op vrijdag 29 maart 2024. Klik op de link hieronder voor meer informatie. 

> Fietsinzameling Oekraïne

Een paar inwoners zijn een inzamelingsactie gestart om geld in te zamelen voor de Oekraïense vluchtelingen die in onze gemeente (gaan) wonen. In goed overleg met de gemeente bepalen deze inwoners waar het geld aan uitgegeven wordt.  Het geld wordt ingezameld via het crowdfundingsplatform Gofundme. Klik hieronder om naar de inzamelingsactie te gaan. 

> Inzamelingsactie Gofundme

 

Laatst bijgewerkt op: 19-03-2024