Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen... In Landgoed Steenenburg is er ruimte voor! 

Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor kavels STE36 / STE43 / STE44 via nieuwbouw@klijsen.nl

Bouw je eigen droomkasteel!

Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn en reeds 2 kavels zijn gereserveerd op basis van historische afspraken. De overige 48 kavels worden uitgegeven in drie fases.

Woningbouwkavels
De kavels uit Fase 1 zijn op dit moment allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. In Fase 2 zijn drie kavels waarvoor geen (reserve)kandidaten meer op de lotinglijst staan: STE36, STE43 en STE44. Dat betekent dat die kavels woensdag 27 juli 2022 via reguliere verkoop beschikbaar gesteld zijn op basis van 'wie het eerst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs komt, die het eerst maalt’. 

Lees hier de hele aankondiging en de inschrijfvoorwaarden voor deze 3 kavels.  
Update: Je kunt je nu nog aanmelden voor de reservelijst voor kavels STE36-STE43-STE44, uitsluitend schriftelijk via nieuwbouw@klijsen.nl.

Meer informatie
Klijsen Makelaars & Adviseurs begeleidt samen met De Kavelwinkel de verkoop van deze kavels. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Kavelwinkel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. Onderstaand ook een link naar de online nieuwsbrief van Klijsen Makelaars en Adviseurs.

Aanmelden nieuwsbrief Steenenburg

Aanmelden nieuwsbrief de Kavelwinkel