Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen... In Landgoed Steenenburg is er ruimte voor! 

Bouw je eigen droomkasteel!
Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn. De kavels worden uitgegeven in meerdere fases. Op dit moment zijn er 48 kavels in drie fases uitgegeven. 

Woningbouwkavels
De meeste kavels uit Fase 1, Fase 2 en Fase 3 zijn op dit moment onder optie of verkocht en er wordt al flink gebouwd. Een aantal kavels zijn echter teruggekomen uit de reservering en voor deze kavels staan geen (reserve)kandidaten meer op de lotinglijst. Dat betekent dat deze kavels via reguliere verkoop beschikbaar zijn gesteld!

Er zijn dus nog enkele kavels beschikbaar. Neem contact met Klijsen Makelaars & Adviseurs via 0162-426348 als je vragen hebt over de beschikbaarheid.

Bij deze kavels geldt ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Je kunt je inschrijven bij Klijsen Makelaars & Adviseurs uitsluitend schriftelijk via nieuwbouw@klijsen.nl. We gaan daarbij uit van volgorde en tijdstip van binnenkomst van de mailtjes bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. 

Meer informatie
Droom je erover om hier ooit te komen wonen? Neem dan contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs. Deze makelaar begeleidt namelijk samen met De Kavelwinkel de verkoop van deze kavels. Vragen over de beschikbaarheid van deze kavels kun je ook stellen aan de makelaar.

Nieuwsbrief Kavelwinkel
Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Kavelwinkel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de knop onder deze tekst.

Aanmelden nieuwsbrief Steenenburg

Aanmelden nieuwsbrief de Kavelwinkel

Laatst bijgewerkt op: 03-04-2023