Nieuwsoverzicht

  • Pontjesdagen

    10-05-2024

    Al fietsend beide oevers van de Maas ontdekken: heen en weer tussen de Brabantse en Gelderse zijde. Dat doe je tijdens de Pontjesdagen dit weekend! Combineer je fietstocht ook met een leuke activiteit. Over maar liefst 160 km Maasoever tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch is er van alles te beleven. Ook in onze gemeente! Kijk voor meer informatie op www.pontjesdagen.nl

  • Collegebesluiten

    10-05-2024

    Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. Lees de besluiten van deze week via de link.

  • Opleiding tot vrijwillige jeugdbegeleider in De Loonse en Drunense Duinen

    08-05-2024

    Vind jij het leuk om met kinderen te werken en heb jij liefde voor de natuur? Dan is de opleiding tot vrijwillige jeugdbegeleider in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen iets voor jou! Lees verder.

  • Aankondiging openbare raadsvergadering

    08-05-2024

    Op dinsdag 14 mei 2024 om 19:30 uur is er in het gemeentehuis in Vlijmen een openbare vergadering van de raad van de gemeente Heusden. Welke onderwerpen er op de agenda staan lees je hier.

  • Nu & Morgen

    08-05-2024

    Op de informatiepagina van deze week staat onder andere een artikel over PMD zakken, bestrijding eikenprocessierups, aankondiging openbare raadsvergadering, feestelijke start bouw Geerpark, opleiding tot vrijwillige jeugdbegeleider in De Loonse en Drunense Duinen, pontjesdagen, gehandicaptenparkeerkaart en de bekendmakingen.

  • Zakken met PMD niet meegenomen?

    08-05-2024

    Sinds februari van dit jaar haalt de Afvalstoffendienst het PMD in doorzichtige plastic zakken op. Zit je PMD niet in een doorzichtige plastic zak of zit er verkeerd afval in? Dan worden de zakken niet meegenomen. Lees verder.

  • Bestrijding eikenprocessierups

    08-05-2024

    Vorige week zijn we gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups. Dat doen we alleen bij eikenbomen binnen de bebouwde kom. Lees verder.

  • Collegebesluiten

    03-05-2024

    Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. Lees de besluiten van deze week via de link.

  • Feestelijke start bouw voor kopers Nieuwe Morgen fase 2

    03-05-2024

    Reden voor een feestje was er zeker in Geerpark! Op 19 februari startte de bouw van de 42 koopwoningen en 6 huurwoningen van Nieuwe Morgen fase 2 al officieel. Een heuglijk moment waar wethouder Johan Meesters en het team van Janssen de Jong samen met de nieuwe kopers op 2 mei op proostten. Weer bijna 50 woningen erbij! Met supermooie architectuur en bijzonder duurzaam. Niet voor niks zijn alle woningen verkocht. Wij feliciteren de kopers en wensen het bouwteam een voorspoedige bouw!

  • Gehandicaptenparkeerkaart

    01-05-2024

    Ben je mindervalide? Dan kun je een parkeerkaart aanvragen. Met deze parkeerkaart mag je parkeren op algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Een parkeerkaart is altijd persoonsgebonden en kan voor elke auto gebruikt worden. Lees hier meer.

Laatst bijgewerkt op: 11-01-2024