Nieuwsbrief Augustus 2019

Beste ouders / verzorgers,

 

Hopelijk kijken jullie terug op een fijne vakantie, met veel zwem- en waterplezier. Vanaf aanstaande maandag ontvangen we graag jullie kinderen weer voor de zwemles in zwembad Die Heygrave.

 

Nieuwe leskaart
Maandag 19 augustus start weer een nieuwe periode en moet u weer een nieuwe lesperiode betalen. Het tarief voor de nieuwe lesperiode van 19 augustus tot en met 15 november is € 107,70.Vergeet uw zwempas niet. Hier worden de zwemlessen op geregistreerd.

 

Pin en Win
Pin uw zwemleskaart en maak kans op een gratis leskaart. Betaal veilig en pin!
Deze actie is alléén geldig van maandag 19 tot en met zaterdag 24 augustus 2019.

 

Veiligheid
Uw kind wordt voor de les opgehaald en na afloop terug gebracht in de kleedkamer.
Zorg ervoor dat uw kind op tijd is. En zorg ervoor dat uw kind voor aanvang van de les naar het toilet is geweest!
Indien u te laat bent voor de zwemles dan moet u met uw kind meelopen naar de zwemzaal omdat uw kind anders niet door de afsluitbare deur kan. Dit in verband met veiligheid.
Let op u mag niet met straatschoeisel in de gangen van de kleedkamers en op de zwemzaal.

 

Terug naar elke 12 weken diplomazwemmen
In de agenda, die u vanaf maandag aan de balie van het zwembad kunt afhalen, kunt u zien dat we terug gaan naar 1 keer per 12 weken diploma zwemmen. 
Daarmee kiezen we ervoor om geen vervolg te geven aan de pilot die we vorig seizoen uitprobeerden waarbij het elke 6 weken mogelijk was om proef en diploma te zwemmen.
Dit zorgde voor veel onduidelijkheid en teleurstelling onder ouders en kinderen. De vorderingen van de kinderen waren na 6 weken ook nog te vaak onvoldoende om door te gaan voor het diploma.
Voor de kinderen in de afzwemgroepen, die voor de zomervakantie nog niet af mochten zwemmen, hebben we nog eenmaal de mogelijkheid om tussentijds de witte brief te behalen. Ouders ontvangen hier nog een mail over.

 

Kijkles
Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 september is het kijkles. U mag dan het laatste half uur op de zwemzaal om naar de vorderingen van uw kind te kijken. Natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de zwemonderwijzers.

 

Jimmy’s Whats- App
Jimmy onze mascotte is ook weer terug van vakantie. Wil je je kind afmelden of heb je vragen over de zwemles?
Dat kan via de WhatsApp (06 390 82 575). Dat communiceert makkelijk en snel.
Is uitgebreid overleg noodzakelijk dan kunt u altijd bellen naar (073) 649 47 44 Wil je op de hoogte blijven van Jimmy’s activiteiten. Volg ons dan op Facebook, Instagram en bezoek regelmatig www.zwembaddieheygrave.nl

 

Wij wensen uw kind veel succes en zwemplezier!

 

Uitgelicht