Vacature zwemonderwijzer

MogelijkMaker Zwemonderwijzer
Voor 26 tot 30 uur per week 

Ben jij de MogelijkMaker die zich als een vis in het water voelt als je kinderen leert zwemmen. En krijg jij energie als je klanten in beweging krijgt in het zwembad? Lukt het je om de verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen? Dan hebben wij jou veel te bieden!

MogelijkMaker
Als trotse en enthousiaste MogelijkMaker lever je HeuseService: je stelt de klant centraal, gaat de dialoog aan, werkt samen, spreekt aan en neemt verantwoordelijkheid. Klanten en collega’s voelen zich door jou gehoord en geholpen. In plaats van drempels, zie jij mogelijkheden. Op deze manier geef je handen en voeten aan onze slogan: Dromen. Doen. Heusden.

Wat ga je doen?
In deze functie geef je op een enthousiaste manier zwemles. Jij zorgt ervoor dat kinderen op een correcte manier leren zwemmen. Ook verzorg je zwemactiviteiten zoals aquarobics of aquavitaal. In het zwembad oefen je toezicht uit en treed je zo nodig corrigerend op. Je geniet van  het contact met klanten. Op elke vraag heb je een goed antwoord en je denkt mee in mogelijkheden.  

Met wie werk je samen?
Je werkt samen met ongeveer acht collega’s in het cluster Zwembad. Samen staan jullie aan de lat om de goede reputatie van sportcentrum Die Heygrave hoog te houden. 

Reageren
Reageer vóór 13 april 2020 via www.werkeninnoordoostbrabant.nl met je cv en motivatiebrief. Mike van den Langenberg, manager cluster Zwembad of Anjo van Hemert, assistent manager vertellen je graag meer over deze vacature. Je kunt ze bereiken via (073) 513 17 89.

Klik op de vacature link voor de vacature.
https://bit.ly/2wfQt1T

Uitgelicht