Doe in de kerstvakantie mee met 'Red jezelf, red je vriendje'.

Samen met vriendjes en vriendinnetjes, op een uitdagende en speelse manier, werken aan zelfredzaamheid. Niet alleen superbelangrijk maar ook hartstikke leuk!

Onderzoek heeft uitgewezen dat zwemvaardigheid van kinderen achteruit gaat. Zwembad Die Heygrave heeft daarom samen met Sport en Beweeg team Scala, Aquamigos en het KW1 college uit Den Bosch het initiatief genomen voor het project ‘red jezelf red je vriendje’. Naar aanleiding hiervan start in de carnavalsvakantie een vervolgprogramma.

Voor alle kinderen die een A diploma hebben biedt Zwembad Die Heygrave in samenwerking met zwemvereniging Aquamigos deze les aan op donderdag 4 januari 2018 van 10:00-12:00 uur. 

Tijdens deze activiteit wordt er op uitdagende en speelse wijze gewerkt aan zelfredzaamheid. Met bootjes zwemmen, popduiken, wak zwemmen en andere uitdagende oefeningen wordt er gewerkt aan het verbeteren van techniek, uithoudingsvermogen, oriëntatie onder water en zelfredzaamheid met kleding.

Kosten € 3,15

U kunt uw zoon of dochter aanmelden via info@zwembaddieheygrave.nl. Vermeld het volgende in uw mail: Naam, leeftijd, zwemdiploma's en telefoon van een ouder/ begeleider.
Let op vol=vol!

 

Uitgelicht