Corona update: zwembad Die Heygrave gedeeltelijk open

Zwembad Die Heygrave opent vanaf maandag 18 mei weer haar deuren. Niet alle zwemactiviteiten kunnen dan meteen van start gaan. Hieronder lees je per activiteit of en in welke vorm het door kan gaan.

Zwemlessen
De kinderen die afzwemmen voor (rood) A, B en C starten vanaf maandag 18 mei. De kinderen zwemmen 2 keer per week. Dit zal op de bestaande lesdag zijn en op een andere lesdag. Hierover ontvangen ouders nog bericht. Wij kiezen hiervoor zodat kinderen voor de zomervakantie kunnen afzwemmen.

Er gelden speciale regels tijdens de zwemlessen. Lees deze van tevoren goed door!

De kleutergroepen, watergewenning-groepen en de groepen wit, blauw en oranje starten nog niet. Deze groepen starten zodra wij hen verantwoord les kunnen geven. We streven er naar om na de zomervakantie te starten met de lessen.

Banen zwemmen
Het is weer mogelijk om vanaf maandag 18 mei baantjes te komen zwemmen in het wedstrijdbad. Dit gaat alleen op inschrijving! Hiervoor kun je vanaf maandag 18 mei iedere werkdag tussen 09.00 en 10.00 uur telefonisch contact opnemen met Sportcentrum Die Heygrave op telefoonnummer (073) 649 47 44. Je kunt reserveren voor de lopende week (ma t/m vr). Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk komen banen zwemmen.

Er gelden speciale regels tijdens het banen zwemmen. Lees deze van tevoren goed door!

Bekijk hier de openingstijden voor het banen zwemmen.

Jeugdmiddag
Vanaf woensdag 20 mei is er ook weer een wekelijkse jeugdmiddag voor kinderen t/m
12 jaar.  De tijd is veranderd, kinderen zijn iedere woensdag welkom van 14.30 tot 16.00 uur.
Het instructie- en wedstrijdbad zijn geopend. Kinderen moeten verplicht in het bezit zijn van een A diploma en ouder(s)/verzorger(s) mogen niet mee.

Er gelden speciale regels tijdens de jeugdmiddag. Lees deze van tevoren goed door!

Overige activiteiten
De startdatum van de overige activiteiten is nog niet bekend. Proef- en/of testlessen komen te vervallen. Houd onze website en online kanalen in de gaten zodat je weet wanneer de overige activiteiten weer starten. Op dit moment kunnen we helaas nog niets zeggen over de wachttijd en startdatum voor inschrijvers van het zwemABC voor de komende periode. Zodra we meer weten hoort u dit van ons. 

Uiteraard bekijken wij regelmatig of een eventuele uitbreiding van ons aanbod mogelijk is binnen de geldende maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Voor alle updates kun je onze website (www.zwembaddieheygrave.nl) en sociale media kanalen in de gaten houden. Hopelijk tot snel in zwembad Die Heygrave.