Waarom is er niet gestrooid op het ‘Halve Zolenpad’?

Fiets je over het ‘Halve Zolenpad’ van Drunen naar Waalwijk? Vlak voor de brug aan de Waalwijkse kant is een dassenburcht. De familie Das woont daar heerlijk! Om dat zo te houden is er een afzetting geplaatst. Helaas zitten ze daardoor wel een beetje in de weg voor de gladheidsbestrijding. Alleen bij ijzel en sneeuw – oftewel extreme gladheid – kunnen we hier gladheid bestrijden. Door de afzetting is de doorgang namelijk te smal voor de strooiploegen. Mocht er gladheid voorspeld worden, adviseren we een andere fietsroute te kiezen.
>> Vanuit Elshout, kun je vanaf de Zeedijk linksaf, de Eindstraat op en daarna direct weer rechts de Molensteeg in. De Molensteeg sluit aan op het fietspad aan de Overlaatweg richting Waalwijk.
>> Vanuit Drunen kunt je direct voor de Overlaatweg kiezen of fietsen via de Eindstraat, dan rechts de Molensteeg in. De Molensteeg sluit aan op het fietspad aan de Overlaatweg richting Waalwijk.

We nemen de Molensteeg op in de hoofdroute van de gladheidsbestrijding.  

Vragen?
Wanneer je hier vragen over hebt, kun je bellen met de gemeente Heusden 073-5131789. Op www.heusden.nl/strooien lees je meer over wat wij doen en wat je zelf kunt doen tegen gladheid.