Wat speelt er op de Vliedberg?

Woon of werk je in de wijk Vliedberg, of ben je gewoonweg geïnteresseerd in wat er speelt? Op deze pagina geven wij een zo overzichtelijk mogelijk beeld van handige links zoals de bekendmakingen in jouw buurt én projecten waar de gemeente Heusden, Woningcorporatie Woonveste en/of andere partijen momenteel in deze wijk aan werken, of die daar op korte termijn gepland staan.

In onderstaande kaart vind je informatie over woningbouwprojecten, projecten in de openbare ruimte of van andere aard. Door hieronder op een project of actie te klikken, verschijnt er meer informatie.

Let op: data zijn indicatief. Planningen kunnen altijd door omstandigheden, of kansen om projecten efficiënter te combineren, wijzigen.

Afvalstoppendienst appVergeet nooit meer een inzameldag met deze app. Deze app stuurt je een berichtje wanneer je je afval aan de kant van de weg moet zetten. 
BuitenBeter appIs de verlichting in jouw straat kapot? Liggen er losse tegels? Een omgewaaide boom? Of wil je een andere melding doen over jouw woonomgeving? Meld het via de BuitenBeter app.
Officiële bekendmakingen in jouw buurtVul je postcode en huisnummer in en ontvang de officiële bekendmakingen in jouw omgeving
Bijeen HeusdenBijeen is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn.
Gemeentegids 2022In de gemeentegids vind je een schat aan informatie over alle voorzieningen, verenigingen en instellingen die in Heusden te vinden zijn.
Wijkanalyse Vlijmen 

Wethouder Jeroen van den Bosch is wijkwethouder van Oudheusden. 

> Klik hier om meer informatie te lezen over het College van B&W

Kijk voor de contactgegevens van bepaalde projecten in de bovenstaande kaart. Heb je een algemene vraag voor de gemeente? 
> Klik dan hier om te kijken hoe je contact met ons kunt opnemen