Wil je graag wonen in De Grassen in Vlijmen? Ideaal als je graag dichtbij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp zoekt. Het beste uit twee werelden! 
De eerste fase van woonwijk De Grassen is gerealiseerd. Fase 2 en 3 zijn in voorbereiding. 

Bouwkavel om zelf je droomhuis te (laten) bouwen
Alle kavels in fase 1 van De Grassen zijn verkocht en er staan prachtige woningen. In fase 2 en 3 komen er weer nieuwe kavels in de verkoop in De Grassen. De actuele informatie hierover vind je op de webpagina van onze Kavelwinkel. De Kavelwinkel is een initiatief van de gemeente Heusden.

Nieuwbouwwoningen

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling bouwt de meeste woningen in De Grassen. De woningen van fase 1 zijn verkocht en gebouwd. In de toekomst zal er nieuw woningaanbod in de verkoop gaan. Dat is fase 2 en 3. Wanneer deze woningen in de verkoop gaan, dan staat dit op de website van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. 

Voor de ontwikkeling van de volgende fase van woonwijk De Grassen zijn we (nog steeds) afhankelijk van de procedure van de GOL. GOL staat voor Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat en bestaat uit het realiseren van een nieuwe wegenstructuur en het verbeteren van de aansluiting op de A59. Meer informatie staat op de website van het GOL >Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat.

Op de hoogte blijven?
Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, wordt dit via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrieven van De Kavelwinkel en van De Grassen (via de knoppen onder deze tekst).

Aanmelden nieuwsbrief De Grassen

Aanmelden nieuwsbrief De Kavelwinkel