Wil je graag ruim wonen in De Grassen in Vlijmen? Ideaal als je graag dichtbij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp zoekt. Het beste uit twee werelden! 
De eerste fase van woonwijk De Grassen is gerealiseerd. 

Bouwkavel om zelf je droomhuis te (laten) bouwen
Alle kavels in fase 1 van De Grassen zijn verkocht en er staan prachtige woningen. In de toekomst komen er weer nieuwe kavels in de verkoop in De Grassen. Meer informatie hierover vind je op de webpagina van onze Kavelwinkel. De Kavelwinkel is een initiatief van de gemeente Heusden.

Nieuwbouwwoningen
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling bouwt woningen in De Grassen. Alle woningen van fase 1 van De Grassen zijn gebouwd en verkocht. In de toekomst zal er nieuw woningaanbod in de verkoop gaan. Meer informatie hierover vind je op de website van Van Wanrooij

Voor de ontwikkeling van de volgende fase van woonwijk De Grassen zijn we (nog steeds) afhankelijk van de procedure van de GOL (Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat).

Op de hoogte blijven?
Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, wordt dit via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrieven van De Kavelwinkel en van De Grassen (via de knoppen onder deze tekst).

 

 

Aanmelden nieuwsbrief De Grassen

Aanmelden nieuwsbrief De Kavelwinkel