Wil jij ook weten hoe je geld en energie kunt besparen?

Kom naar de informatiebijeenkomst

Alles wordt duurder. Het is dan ook moeilijker om te bedenken waarop je nog kunt besparen. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we graag hoe je bijvoorbeeld kunt besparen op je energieverbruik. Het gaat dan vooral om kleine en makkelijk uit te voeren besparingsmaatregelen. Ook vertellen we je meer over hoe je kunt besparen op de boodschappen en de energietoeslag.

De informatiebijeenkomsten zijn op:

Dag

Tijdstip

Locatie

Maandag 30 januari

10.00 – 12.00 uur

Buurthuis de Mand (Caleidoscoop Vlijmen)

Maandag 13 februari

19.30 – 21.30 uur

Bibliotheek Drunen

Woensdag 1 maart

19.30 – 21.30 uur

Bibliotheek Oudheusden

Aanmelden
Je moet je aanmelden voor deze bijeenkomst. Dit kan op verschillende manieren.

De bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken en iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek! Bibliotheek Heusden organiseert samen met de gemeente Heusden en het Taalhuis Heusden de bijeenkomsten.

Maak jij je zorgen over geld?
Maak jij je zorgen of je het de komende tijd nog wel redt? In Heusden sta je niet alleen! Op www.bijeenheusden.nl/geldzorgen vind je meer informatie over wat Bijeen Heusden kan doen. Ook vind je er praktische tips die snel een (klein) verschil kunnen maken.

Wil je meer weten over hoe je energie kunt besparen en andere maatregelen om je huis te verduurzamen? Kijk dan eens op het Energieloket Heusden via www.heelheusdenduurzaam.nl via de knop ‘Energieloket’. Op deze pagina vind je ook meer informatie over beschikbare subsidies en je kunt er zelf een gratis online huisscan doen.