De afgelopen dagen hebben we met de toekomstcamper door de kernen gereisd. We hebben met meerdere mensen kunnen praten over de toekomst van Heusden. Op de komst van de omgevingswet werkt de gemeente aan de Omgevingsvisie voor Heusden. In de Omgevingsvisie schetsen we de belangrijke ontwikkelingen voor Heusden tot 2040. We maken keuzes met elkaar en geven zo richting aan het initiatief uit de samenleving en het beleid van de gemeente. Dat doen we samen met de Heusdenaren: de bewoners, ondernemers en organisaties, jong en oud in de kernen. Ook jij kunt nog steeds meedenken over de toekomst van Heusden! Volgende week weken touren we nog drie dagen met de ‘toekomstcamper’ door de gemeente om met inwoners in gesprek te gaan over de omgevingsvisie. Wil jij ook meedenken? Kijk dan snel waar je ons volgende week kunt vinden.

Planning toekomstcamper (klik dan op 'campertour Heusden')

Meteen jouw wensen delen? 

Kun je niet wachten om jouw ideeën te delen? Schrijf ze alvast op de ansichtkaart die je hieronder kunt downloaden. Neem deze dan mee als je naar de toekomstcamper komt. 

Ansichtkaart Toekomstcamper

Wil je liever online jouw ideeën delen? Dit kan natuurlijk ook! Op www.heelheusdenbouwtmee.nl vind je het online invulformulier. Iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van Heusden. We voeren gesprekken in de open lucht. We houden de corona-maatregelen in de gaten. Dat betekent 1,5 meter afstand. Is het druk? Wacht dan even of kom iets later terug.