Subsidie aanvragen voor het isoleren van jouw woning

Overweeg jij ook om je eigen woning te isoleren? En zo je energiekosten beheersbaar te houden? Dan hebben we een aantrekkelijke subsidie voor jou! Je kunt een subsidie aanvragen voor het aanbrengen van gevel-, dak- of vloerisolatie of het aanbrengen van isolerend glas. Dan moet je wel de eigenaar zijn van een bestaande woning of je gaat er wonen na de renovatie. 

We vergoeden 15% van de kosten van dak-, gevel- of vloerisolatie of isolerend glas (HR++ of HR+++) met een maximaal subsidiebedrag van € 500,-. Voor HeusdenPas-eigenaren
geldt een maximaal subsidiebedrag van € 650,-. We hebben in het bijzonder oog voor de kwetsbare situatie waarin minima zich bevinden. Door isolatiemaatregelen te nemen, kun je op gas of elektriciteit besparen. Dat scheelt in je portemonnee.

Je kunt deze subsidie aanvragen van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022 vóór of na uitvoering van de werkzaamheden. Een subsidie aanvragen kan alleen wanneer de werkzaamheden tijdens de looptijd van de regeling worden uitgevoerd.

> Klik hier voor meer informatie en om de subsidie aan te vragen