Online informatiesessie verkeer

Wil je weten wat er in het mobiliteitsplan/Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan (GVVP) staat? En wat het verkeersplan is voor o.a. het centrum van Vlijmen? Kijk dan de online informatiesessie over verkeer van 25 februari terug waarin we vragen van inwoners beantwoorden. 

Tip: spoel de youtube-film verder tot aan het einde van de aftelklok van 8 minuten. Vanaf dat punt start de sessie en deze opname duurt in totaal 2 uur.

Vragen en antwoorden
De informatiesessie is op 25 februari door zo'n 70 mensen live via Youtube bekeken. Tijdens de sessie konden mensen vragen stellen via de chat van Youtube of via whatsapp. Daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt; vooral via de chat. De meeste vragen werden tijdens de uitzending door de sprekers en via de chat direct beantwoord. De vragen en antwoorden worden binnenkort toegevoegd aan de Q&A op deze site.

Meer informatie 
Powerpoint Presentatie informatiesessie 25 februari
Meer informatie over concept Mobiliteitsplan/GVVP
Meer informatie over Verkeer centrum Vlijmen
> Veel gestelde vragen en antwoorden (Q&A)

Inspraakreactie indienen?
Belanghebbenden kunnen t/m 24 maart 2021 een inspraakreactie indienen. Ook over de verkeerssituatie in het centrum van Vlijmen is gedurende deze periode nog inspraak mogelijk. Klik op de knop hieronder om een inspraakreactie in te dienen. 

Inspraakreactie indienen