Kern met Pit

Win 1.000 euro voor jouw buurtproject

Heb jij een goed idee voor jouw buurt? Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren! Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft.

Binnen een jaar klaar? Dat is 1.000 euro voor de pot!
Kern met Pit is een initiatief van Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Iedereen kan zich inschrijven, maar er gaat wel een selectie aan vooraf voordat je mee kunt doen. Ben je eenmaal Kern met Pit-deelnemer, dan opent dat deuren. Het hele jaar krijg je tips, advies en kun je gebruikmaken van contacten. Daarnaast kun je meedoen aan interessante workshops en bijeenkomsten. En heb je bijvoorbeeld een (bouw)technische vraag? Je krijgt advies van ingenieursbureau Arcadis. Je ontvangt het predicaat Kern met Pit en 1.000 euro voor het project als je buurtinitiatief binnen een jaar is afgerond.

Doe mee!
Om mee te doen, werk je samen met jouw dorps- of buurtgenoten of bijvoorbeeld leden van een sportvereniging. Heb jij een goed idee voor je buurt? Schrijf je dan vóór 31 oktober 2021 in. Kijk op www.kernmetpit.nl.