Hulp bij (beter) leren lezen, schrijven, rekenen en digitale vragen

Taboe doorbreken en zelfvertrouwen krijgen

Wil je de maatregelen tegen verspreiding van het virus beter leren begrijpen? Of wil je leren hoe je moet mailen en foto's sturen naar de (klein)kinderen? Dat kan. Taalhuis Heusden biedt hulp.

In Heusden bestaat sinds 2018 het Taalhuis voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen of leren omgaan met de computer, tablet of smartphone. Heb je een vraag op dit gebied of wil je een ander hierbij helpen? Neem dan contact op met Frank of Julia! Zij kijken graag samen wat het beste bij jou of die ander past.

In januari 2022 heeft het Taalhuis een inloopspreekuur op elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Drunen. Dit is tegelijk het met Spreekuur Geldzaken & Formulieren en het Informatiepunt Digitale Overheid.

Je kunt ook contact opnemen met het Taalhuis op telefoonnummer 088 - 605 06 04 of per e-mail op heusden@taalhuismb.nl. Het Taalhuis Heusden is een samenwerking tussen Bibliotheek Heusden, ContourdeTwern, Gemeente Heusden, Scala, ROC Tilburg en ROC Koning Willem1 College.