Hulp bij betalingsachterstand
Neem contact op met Bijeen!

Corona heeft veel invloed op ons leven en het brengt voor veel mensen ook financiële zorgen met zich mee. Bijeen Heusden kan jou hierbij helpen!

Huisbezoeken door de Kredietbank
Vroeg erbij zijn als inwoners in de knel lijken te raken met betalingen! Dat is de bedoeling van de huisbezoeken die twee medewerkers van de Kredietbank Nederland namens de gemeente Heusden afleggen. Per maand bellen zij bij zes voordeuren aan waar een betalingsachterstand is bij aanbieders zoals Brabant Water en VGZ. Ze bieden dan advies of hulp aan.

Als gemeente bieden we inwoners hulp aan als we weten dat iemand een betalingsachterstand heeft. Vanaf 2021 zijn wij verplicht om dat te doen bij achterstand in de betaling van huur, energie, water of zorgverzekering.

Spreekuur Geldzaken
Tijdens het spreekuur geldzaken & formulieren helpt een vakkundige vrijwilliger van Bijeen je met allerlei vragen over brieven, formulieren en geldzaken. Je kunt je aanmelden voor het spreekuur via Bijeen Heusden op telefoonnummer (073) 78 201 78 per mail op info@bijeenheusden.nl.

Wil je meer informatie of advies kijk dan eens op de website www.schuldendebaas.nl. Aarzel niet en zet de stap! Het voorkomt grotere problemen.