G1000 Burgerberaad komt naar Vliedberg

Update 31 maart 2022:
Woon jij in de Vliedberg? Dan heeft 1 iemand op jouw woonadres een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het G1000 Burgerberaad in de wijk. De Burgertop is op donderdagavond 14 april bij Abdijhof Mariënkroon. Tijdens het burgerberaad bepaal jij samen met anderen hoe je de Vliedberg een duurzame toekomst kan geven!
 
Kun je niet?
Dan is het mogelijk om jouw deelname door te geven aan een ander die bij jou in huis woont. Bijvoorbeeld: je vader, je moeder, je zus of je broer. Je kunt je nog steeds aanmelden met de code in de brief die bij jou is bezorgd op 25 maart.

Brief kwijt?
Je krijgt binnenkort een reminder per post waarop deze code opnieuw is vermeld. Het is van belang dat jij je aanmeldt, want zonder aanmelding doe je niet automatisch mee. Meer informatie lees je op www.g1000vliedberg.nl

Hoe geven we Vliedberg een duurzame toekomst?
Ook in Vliedberg spelen vragen over de toekomst. Hoe wordt de wijk duurzaam? Hoe blijft de wijk leefbaar? Wat kunnen we doen om dat te verbeteren? In het Burgerberaad G1000Vliedberg gaan inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente in gesprek om vervolgens samen te beslissen over wat er moet gebeuren. Deze voorstellen worden vastgelegd in het Burgerakkoord. Vervolgens gaan inwoners, organisaties en de gemeente aan de slag om die voorstellen zo goed mogelijk te realiseren.

Iedereen van 16 jaar en ouder maakt kans om mee te doen. Van elk woonadres in Vliedberg heeft één iemand een uitnodiging gekregen. De uitnodigingsbrief van G1000 is in week 12 bezorgd.

Stichting G1000.nu organiseert de G1000Vliedberg. Een onafhankelijke organisatie van burgers. Deze organisatie heeft geen belang in de uitkomsten van het burgerberaad. Het initiatief komt van gemeente Heusden, waarmee vooraf een overeenkomst is getekend waarin zij belooft de uitkomsten serieus te nemen en zich niet met het proces te bemoeien. Meer informatie vind je op www.g1000vliedberg.nl