Evenementen tijdens La Vuelta

Onze gemeente begint langzaamaan steeds meer rood en geel te kleuren: de kleuren van Spanje én La Vuelta. Zo komen we in Spaanse sferen! In onze gemeente zijn een aantal evenementen op de dag zelf (zaterdag 20 augustus) én in aanloop ernaartoe. We delen graag de evenementen met je die bij ons bekend zijn: 

Village Vuelta
Kom de dag vóór dé Vuelta alvast in Spaanse sferen en breng een bezoek aan Village Vuelta in hartje Vlijmen. Want vrijdag 19 augustus wordt het centrum van Vlijmen door de Vlijmense ondernemers omgetoverd tot een waar Mini Mercado. Bezoek tijdens het winkelen de kraampjes en snuffel gezellig rond. De winkeliers en ondernemers in het centrum van Vlijmen hebben geweldig hun best gedaan om een Spaans Vuelta voorproefje te geven. Struin langs de kraampjes en bezoek het Ibiza marktje met de leukste zomerse outfits. Haal voor dit Vuelta weekend je tapasplankje in huis, vergeet de verse olijven, worst, lekkere drankjes en het Spaanse brood niet. Scoor je favoriete nieuwe zonnebril, koop je vakantie leesvoer, je leuke vakantiejurkje en geniet ondertussen van een verkoelend sinaasappelijsje of een heerlijke espresso. Vergeet niet de prachtigste zonnebloemen mee naar huis te nemen. En geniet ook van de alcoholvrije sangria die op de Mini Mercado niet mag ontbreken. Het muzikaal trio Corazon Latino brengt het centrum van Vlijmen in Spaanse hogere sferen. Kom kijken en geniet mee.   

Café Kareltje
Bezoek Café Kareltje op het Burchtplein in Heusden op zaterdag 20 augustus voor extra Spaanse gezelligheid! 

Café Den Braai
Livemuziek, een groot buitenterras met activiteiten voor kinderen, een podium met tango- en flamengodansers! Een en al gezelligheid bij Café Den Braai. De wielerronde is te volgen op grote videoschermen.