Energieloket Heusden

Energieloket Heusden 

Inwoners en ondernemers kunnen gratis informatie inwinnen en vragen stellen over energiezuinig wonen en verduurzamen van bedrijfspanden bij het Energieloket Heusden via www.regionaalenergieloket.nl/heusden.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel Heusdenaren spelen. Het Energieloket Heusden geeft informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen en bundelt alle informatie op één plek: www.regionaalenergieloket.nl/heusden.

Het Energieloket bevat ook een zakelijk deel die ondernemers helpt bij het verduurzamen van hun bedrijfspand of kantoorruimte.

Mogelijkheden Energieloket

Het Energieloket biedt Heusdenaren onafhankelijke informatie om te verduurzamen:

1. Over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.

2. Over beschikbare subsidies en leningen. Zowel landelijke subsidies, leningen en regelingen als lokale subsidieregelingen van de gemeente Heusden.

3. Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning/bedrijfspand en situatie de mogelijkheden zijn om de energierekening te verlagen.

4. Advies via telefoon of e-mail. Kom je er niet uit? Dan kun je bellen of mailen met Regionaal Energieloket via telefoonnummer 088 525 4110 (Ma - Vr 9:00 - 17:30) of via vragen@regionaalenergieloket.nl. Indien nodig word je doorverwezen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.

5. Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

 

Heel. Heusden. Duurzaam.

Wethouder Jeroen van den Bosch: “Met het Energieloket geven wij inwoners en ondernemers informatie en advies hoe ze met kleine en/of grote aanpassingen aan hun woning en/of bedrijfspand energie kunnen besparen. Dit draagt bij aan een lager energieverbruik wat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat.”

www.regionaalenergieloket.nl/heusden

www.heelheusdenduurzaam.nl