Bijeen Heusden lanceert campagne ‘een gelukkig leven’

19 juni tijdens de ArkParkdag in Haarsteeg

Een relatie, iedereen heeft hier zijn eigen beeld en ideeën bij. Ze zijn er in alle denkbare vormen. Zelf en met elkaar reis je naar een toekomst die je voor ogen hebt. Maar heb jij hetzelfde eindpunt voor ogen als je (toekomstige) partner? Helaas raken veel partners elkaar tijdens deze reis kwijt. De welbekende slotzin van ieder sprookje ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ geldt dan ook niet voor iedere relatie.

Tijdens de ArkParkdag op 19 juni lanceert Bijeen Heusden, samen met verschillende partners uit de kunst en cultuur sector, de campagne ‘een gelukkig leven’. Door het inzetten van kunst en cultuur vraagt Bijeen Heusden op een bijzondere manier aandacht voor dit thema. In de campagne maken we zichtbaar wat er zich kan afspelen tussen mensen als het niet goed gaat binnen de relatie of met ex-partners en hun kinderen bij een relatiebreuk. In het verlengde daarvan ziet Bijeen Heusden dat huiselijk geweld en kindermishandeling een pittig en tijdloos probleem is. Op de ArkParkdag zal er met name aandacht zijn voor dit thema. Medewerkers van Bijeen Heusden kunnen je op deze dag meer vertellen over de signalen van huiselijk geweld en wat je kunt doen als je je zorgen maakt over je eigen situatie of dat van iemand die je kent.

19 juni | ArkParkdag
Op 19 juni vindt de ArkParkDag van 11.00 tot 16.00 uur plaats bij creativiteitscentrum De Ark aan de Ambrosiushof 44 in Haarsteeg. Tijdens dit culturele festijn trekken drie Haarsteegse verenigingen samen op. Er is een mooi dagprogramma samengesteld met bijzondere optredens van Ernst & Luim en de koninklijke harmonie St. Cecilia. Ook is er een expositie van creativiteitscentrum De Ark te bewonderen. Het jongerenorkest van Ernst & Luim voert het sprookje Rapunzel op. En er is deze dag nog veel meer te doen voor kinderen.